Urmareste-ne

SERIE A

Serie A: Empoli – Sampdoria (19 septembrie 2021). Formaţii de start, informaţii, predicţii şi ponturi

În Italia, ziua de duminică începe cu Empoli – Sampdoria, de la ora 13:30. Se joacă în etapa a patra şi se anunţă un duel echilibrat, între două formaţii despărţite de un singur punct.

Sampdoria, fără victorie

Empoli aşteaptă cu emoţii meciul, pentru că nu a câştigat acasă în două încercări până acum. În prima etapă, cu Lazio, înfrângerea era previzibilă, 1-3, dar runda precedentă, cu Venezia (1-2) a venit contra jocului, pentru că Empoli a dominat.

Cel mai bine s-a descurcat afară, pe terenul monstrului Juventus, de unde s-a întors cu o victorie nesperată, 1-0, şi trei puncte extrem de importante pentru o nou-promovată.

Sampdoria, în schimb, nu a cunoscut încă gustul succesului, dar a avut adversari cu greutate, cele două milaneze, AC şi Inter, plus Sassuolo. Contra campioanei Inter, runda trecută, a revenit de două ori după ce a fost condusă şi a scos o remiză mare, 2-2. A luat punct şi cu Sassuolo, dar AC Milan s-a impus cu 1-0.

Ce trebuie să ştii înainte de Empoli – Sampdoria

Dintre toate nou-promovatele, Empoli parcă a arătat cel mai bine. Joc solid cu Lazio şi megasurpriza de la Juventus, dar scurtcircuitul cu Venezia complică lucrurile.

Singurul indisponibil e Fiamozzi, rupt înainte de Venezia, dar fundaşul n-a fost piesă de bază, doar 8 minute în primele două jocuri. Andreazzoli ar putea schimba în defensivă, Tonelli în locul lui Ismajli, dar şi la mijloc, unde Henderson ridică pretenţii la locul lui Bandinelli, marcator cu Lazio.

În atac, lucrurile sunt clare, Cutrone şi Mancuso cu Bajrami în spatele lor.

La Sampdoria, Gabbiadini, care a ratat ultimele două jocuri, e out şi pentru deplasarea la Empoli. Marea întrebare e Ekdal. Suedezul l-ar putea lăsa pe bancă pe Andre Silva, dar nu se întrevăd alte modificări în primul 11.

Formaţii probabile în Empoli – Sampdoria

  • Empoli (4-3-1-2): Vicar – Stojanovic, Tonelli, Luperto, Marchizza – Haas, Ricci, Bandinelli – Bajrami – Cutrone, Mancuso. Antrenor: Aurelio Andreazzoli.
  • Sampdoria (4-4-2): Audero – Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello – Candreva, Thorsby, Adrien Silva, Damsgaard – Caputo, Quagliarella. Antrenor: Roberto D’Aversa.

Pronosticuri la Empoli – Sampdoria

Meciul se anunţă foarte echilibrat, dovadă stând cotele la victorie pentru cele două combatante, situate la acelaşi nivel.

Empoli a avut probleme acasă, Sampdoria n-a cedat nicio secundă cu Inter. Ultimele prestaţii ne fac să credem că oaspeţii vor putea pleca spre casă cu un punct cel puţin.

Pronosticăm 2-2 scor final.

Nu sfătuim pe nimeni să joace scor exact, mai bine încearcă la loto. Dar scorul oferit de noi e un punct de plecare consistent pentru a vă face o idee despre ce trebuie să mizaţi, fie că e GG, PSF X sau 3+.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate