Urmareste-ne

Archive

Serie A: Salernitana – Atalanta (18 septembrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Salernitana încearcă să ia măcar primul punct în campionat, sâmbătă, de la ora 21:45, când primeşte vizita Atalantei în etapa a patra de Serie A.

Primul eşalon, aer prea tare pentru o nou-promovată

Salernitana a promovat în vară, dar pare să se îndrepte iarăşi spre Serie B, chiar dacă au trecut doar trei etape. 2-3 la Bologna, 0-4 cu AS Roma acasă şi, din nou, 0-4 la Torino, iar gazdele de azi s-au instalat deja pe ultimul loc şi au cel mai slab golaveraj.

Iar Atalanta e o trupă grea pentru oricine, deşi nu trece prin cea mai bună formă. În patru jocuri oficiale, are un singur succes, iar în ultimele trei nu a câştigat. Gasperini trebuie să schimbe ceva ca să rupă seria nefastă.

Ce trebuie să ştii înainte de Salernitana – Atalanta

În ciuda celor 11 goluri încasate, Salernitana rezistă în apărare, dar numai în prima repriză. Pentru că din 3 meciuri, două au avut 0-0 la pauză, doar Torino reuşind să puncteze în primele 45 de minute pentru 1-0. Aşadar, 10 din cele 11 goluri au venit în mitanul secund, un aspect demn de luat în seamnă.

Gazdele au intrat însă în istorie, cu cea mai slabă defensivă în primele trei etape, de când se acordă 3 puncte la victorie în Serie A.

Iar şansele să ia multe şi diseară sunt mari. Atalanta e una dintre cele mai ofensive echipe de pe continent şi trebuie să reintre în formă. Muriel lipseşte în continuare, la fel şi Hateboer, dar lotul e mai mult decât capabil să facă faţă absenţelor.

Ribery nu e la 100%, aşa că nu va intra din prima la Salernitana, dar rămâne arma de pe bancă pentru ofensivă.

De partea cealaltă, Koopmeiners are şansa debutului şi Demiral pe aceea de a reveni printre primii 11. Maehle şi Zappacosta se luptă pentru un post de titular pe dreapta, iar Ilicic şi Malinovskyi îl vor ajuta pe Zapata în atac.

Formaţii probabile în Salernitana – Atalanta

  • Salernitana (3-5-2): Belec – Gyomber, Strandberg, Gagliolo – Kechrida, M. Coulibaly, Di Tacchio, Obi, Zortea – Bonazzoli, Simy. Antrenor: Fabrizio Castori.
  • Atalanta (3-4-2-1): Musso – Toloi, Demiral, Djimsiti – Maehle, Koopmeiners, Freuler, Gosens – Ilicic, Malinovskyi – Zapata. Antrenor Gian Piero Gasperini.

Pronosticuri la Salernitana – Atalanta

Diferenţa de valoare e certă între cele două, dar ambele au arătat destul de rău. Salernitana e o nou-promovată pentru care aerul de Serie A e cam tare.

În schimb, la Atalanta nu se leagă încă totul aşa cum trebuie. Un meci cu o trupă slabă, ca Salernitana, poate fi prilejul perfect să reintre pe făgaşul normal.

Pronosticăm 0-3 scor final.

Chiar dacă, probabil, Castori va încerca să schimbe ceva la echipa sa, nu va ieşi prea mult la joc, pentru că Salernitana nu rezistă la 90 de minute intense. Iar Atalanta iubeşte echipele care se apără, pentru că poate să urce cu toate liniile tăvălug.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate