Urmareste-ne

SERIE A

Serie A : Spezia – Milan (25 septembrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Milan se află în fața celui de-al 5-lea joc în numai 10 zile. O victorie la Spezia i-ar menține pe “diavoli” în zona locurilor de Liga Campionilor.

Milanul matur, ținut în viață de către tineri

Program infernal pentru milanezi în acest început de sezon. Ritmul alert se vede în primul rând la infirmerie, cu o listă lungă de accidentați. Fără Ibrahimovic, fără Giroud, Milanul a rezistat și s-a descurcat până în prezent. Plusul ar fi venit de la avântul fotbaliștilor mai tineri. Se pare că spiritul lui Milan ar fi revenit la echipă după o perioadă de rătăcire. Milanul este mult mai matur, mult mai ordonat, mult mai calculat și asta se datorează în primul rând lui Pioli. Spezia vine după un joc dramatic cu Juventus. A condus fosta campioană, dar fără rezultat. S-a văzut învinsă pe final (2-3) și acum încearcă să își revină cu moralul la partida cu Milan.

Kessie, odihnit.

Thiago Motta, tehnicianul celor de la Spezia, spear să îl recupereze la timp pe Erlic în apărare. În atac, Spezia va conta pe același trident ofensiv: Gyasi, Verde și Antiste. Pioli îi are la dispoziție din nou pe Tomori, Theo Hernandez și Saelemaekers, anunțați titulari la Spezia. Kessie ar putea fi odihnit, în locul său fiind gata de joc Bennacer.

Fomaţii probabile în Spezia – Milan

Spezia (4-3-3):

  • Zoet – Amian, Nikolaou, Hristov, Batons – Sala, Bourabia, Maggiore – Verde, Antiste, Gyasi.

Milan (4-2-3-1):

  • Maignan – Kalulu, Tomori, Romagnoli, Hernandez – Bennacer, Tonali – Saelemaekers, Brahim Diaz, Leao – Rebic.

Pronosticuri la Spezia – Milan

Oboseala deplasărilor lungi într-o scurtă perioadă de timp își poate pune amprenta asupra Milanului. Însă, “diavolii” nu pot uita înfrângerea din sezonul trecut, partidă care a pus stop echipei în a visa la titlul din Serie A. Oaspeții sunt favoriți la victorie, iar Spezia are puterea de a marca cel puțin un gol.

Pronostic: 1-2

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate