Urmareste-ne

SERIE A

Serie A: Torino – Verona (19 decembrie 2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

Meciule le prinde pe cele două echipe imediat după eliminările din Cupă, așa că vor intra destul de motivate pe teren în această seară.

Despărțite de un singur punct

După ce amândouă au fost eliminate din Cupă la mijlocul săptămânii, rivalii de la mijlocul tabelului Torino și Hellas Verona se întâlnesc duminică seara pentru trei puncte valoroase puse în joc.

Cu cluburile separate de doar un punct în clasamentul din Serie A, antrenorul gazdelor Ivan Juric se va întâlni cu câteva fețe cunoscute în timp ce fosta sa echipă va veni în oraș.

Torino are absențe importante

Pe fondul multor speculații cu privire la viitorul fundașului brazilian, Torino așteaptă rapoarte medicale actualizate despre Bremer pentru a decide dacă își va reveni la timp după o problemă la gambă pentru a începe la fundaș central în formația 3-4-2-1 a lui Ivan Juric.

Alessandro Buongiorno îl va înlocui, dacă nu, cel mai probabil, în timp ce atacantul vedetă Andrea Belotti este, de asemenea, o absență majoră pentru gazde, iar Kofi Djidji, Simone Edera și Simone Verdi sunt și ei excluși.

Între timp, Verona este, de asemenea, gata să revină la o formație similară cu cea care a fost depășită de Atalanta duminică trecută.

ECHIPELE PROBABILE

Torino: Milinkovic; Izzo, Bremer, Rodriguez; Singo, Lukic, Pobega, Vojvoda; Praet, Pjaca; Sanabria

Hellas Verona: Montipo; Casale, Ceccherini, Magnani; Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic; Barak, Caprari; Simeone

Ce trebuie pariat la Torino – Verona

Ne așteptăm să vedem un duel interesant, în care ambele formații vor alerga după victorie. Cu toate acestea, ne așteptăm la echilibru și un rezultat de egalitate.

PRONOSTIC: 1-1

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate