Urmareste-ne

SERIE A

Serie A: Udinese – Verona. (27 octombrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Udinese primește vizita celor de la Verona în etapa a 10-a a campionatului italian.

Talismanul Beto vs Renașterea lui Simeone jr

Gazdele au trei egaluri la rând și la fiecare partidă a revenit pe final pe tabelă. În ultimele două jocuri, omul providențial a fost Beto cu două goluri care au salvat echipa de la 2 înfrângeri cu Bologna și Atalanta. Semn că Udinese are o condiție fizică foarte bună și nu se dau bătuți extrem de ușor. Verona este pe val, mai ales după victoria impresionantă reușită cu Lazio (4-1). De când a venit la echipă tehnicianul Igor Tudor, veronezii au pierdut un singur meci din șase disputate. 19 goluri marcate  în șase partide, iar Simeone junior este în mare formă după ce a reușit să marcheze toate golurile din jocul cu Lazio.

Echipa câștigătoare nu se schimbă

Gotti va miza pe același 3-5-1-1 pentru gazed cu Pussetto în rolul mijlocașului ofensiv, sprijinul lui Beto din atac. La Verona nu sunt noutăți după o asemenea evoluție, singura schimbare în echipa lui Igor Tudor o va reprezenta Sutalo, în locul lui Casale, menajat.

Fomaţii probabile în Udinese – Verona:

UDINESE (3-5-1-1):

Silvestri – Becao, Nuytinck, Samir; Molina, Arslan, Walace, Pereyra, Stryger Larsen – Pusset – Beto.

VERONA (3-4-2-1):

Montipò – Dawidowicz, Günter, Sutalo – Faraoni, Ilic, Veloso, Lazovic – Barak, Caprari – Simeone. Pronosticuri la Udinese – Verona:

Avem un meci cu două echipe care au arătat că au calitate în joc. Ambele echipe au forța să marcheze câte un gol și un rezultat de egalitate nu este exclus, având în vedere echilibrul partidei.

Pronostic: 1-1

Află detalii de ultim moment despre meciuri, jucători, echipe sau bilete propuse, pe pagina noastră de facebook. 

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare