Urmareste-ne

Archive

Serie B: Cittadella – Parma (28 octombrie 2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei pentru români în Serie B este Cittadella – Parma, unde avem doi compatrioți, Man și Mihăilă, care sunt anunțati titulari.

Românii tremură și în Serie B

Parma, echipa românilor Man și Mihăilă, tremură și în Serie B, unde este clasată pe locul 15 în clasament. Are o serie de meciuri foarte proastă, cu trei egaluri și două înfrângeri în ultimele cinci meciuri, așa că ne așteptăm să vedem din nou un meci în care se chinuie.

Nici adversara nu este departe, Cittadella fiind pe 13, cu 13 puncte, doar trei peste adversara din acestă seară. Ambele echipe par modeste și că se vor lupta pentru evitarea retrogradării la finalul campionatului.

Ambele se bucură la un egal

La cum arată forma celor două echipe, ambele s-ar bucura dacă ar reuși să obțină macar un egal, având în vedere că joacă între ele în subsolul clasamentului, deci orice punct în meciurile directe conteaza.

Ultima oară când s-au întâlnit era 2018, dar acum ne așteptăm să vedem iar un meci echilibrat, cum s-a întâmplat și atunci.

Ce trebuie să pariezi la Cittadella – Parma

Ambele echipe vin după înfrângeri, deci sunt foarte hotărâte să se bată pentru a obține cel puțin un punct din aceast duel. Mergem curajos pe un egal.

PRONOSTIC: 1-1

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate