Urmareste-ne

SERIE B

Serie B: Crotone – Benevento. Nedelcearu și Mogoș, în mare criză (28 octombrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Cele două formații se întâlnesc într-o partidă care se anunță intensă, din runda a 10-a a campionatului din Serie B.

Crotone, dezamăgirea startului de sezon.

Nimeni nu se aștepta ca gazdele să joace în etapa a 10-a din postura de echipă care se luptă pentru salvare. Însă, Crotone trece printr-o schimbare încă din vară și se simte asta în jocul echipei, dar cel mai important, în clasament. Gazdele au strâns doar șapte puncte în primele nouă etape. La gazde evoluează și fundașii naționalei României, Ionuț Nedelcearu plus Vasile Mogoș, ambii anunțați titulari.

Benevento, munca “magicianului” Caserta

Oaspeții vin din postura de echipă din topul clasamentului ș iasta i se datorează în mare parte lui Caserta. Un magician al promovărilor (Jue Stabia și Perugia în palmares), tehnicianul a impus un joc productiv la oaspeți până în prezent. Benevento este în cărțile de promovare, la 2 puncte de ocupanta locului secund, Brescia și la patru puncte de liderul Pisa.

Fomaţii probabile în Crotone – Benevento:

CROTONE (3-4-1-2):

  • Contini – Nedelcearu, Canastrelli, Cuomo – Mogos, Zanellato, Donsah, Molina – Borello – Maric, Mulattieri.

BENEVENTO (4-2-3-1):

  • Paleari – Letizia, Glik, Barba, Foulon – Viviani, Calò – Brignola, Sau, Ionita – Lapadula.

Pronosticuri la Crotone – Benevento:

Benevento se află într-o formă mai bună, dar va avea în față un adversar cu foame de puncte. Însă, mizăm pe forma oaspeților și pe o victorie deloc ușoară, într-un meci în care ne așteptăm să fie goluri de ambele părți.

Pronostic: 1-2

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare