Urmareste-ne

Archive

Şi-a pariat salariul pe 3 cote „imposibile” şi acum îi spune „Pa-pa” şefului. Câştig de boier

Un parior din Constanţa şi-a riscat salariul pe o lună pe un bilet destul de complicat. Bărbatul a avut o încrederea aproape oarbă în pronosticurile pe care le-a ales. Vorba „nu rişti, nu câştigi” i s-a aplicat perfect. A stat cu emoţii pentru alegerile făcute, însă bucuria de la final l-a făcut să uite prin ce a trecut. Şeful poate să-l considere deja plecat de la job. 😀


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletele câştigătoare. 3 cote de mare risc

Bărbatul din Constanţa a jucat o sumă foarte mare pe bilet pentru mulţi pariori. Cotele par imposibile pentru o persoană care vrea să parieze atâţia bani. Te gândeşti de o sută de ori dacă pronosticurile alese sunt cele în care ai cea mai mare încredere. Şi mai ales dacă vrei pui aproape o mie de euro pe ele. Lui nu i-a păsat de nimic. Nu s-a gândit ce-o să facă dacă rămâne fără ea. A riscat şi a câştigat, aşa cum spuneam mai sus. E mai bogat cu aproape jumătate de miliard.

57.721 RON câştig la pariuri

La Constanţa s-au marcat exact golurile care trebuia. Valurile mării s-au revarsat cu 3+ peste tot biletul. E adevărat că a avut doar trei meciuri, însă cotele au fost mari la toate. Sociedad – Alaves, Atletico MG – Colon SF şi  Millonarios – Ali.Petrolera l-au îmbogăţit. A avut atât de multă încredere în inspiraţia sa, încât a pariat 4.000 de lei pe o cotă de 12,94, ceea ce i-a adus un câştig de aproape 50.000 de lei.

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate