Urmareste-ne

Archive

Simona Halep – Polona Hercog LIVE VIDEO Miami Dolce Sport. Cum vezi meciul

Publicat

pe

Simona Halep - Polona Hercog LIVE VIDEO Miami Dolce Sport

Simona Halep – Polona Hercog LIVE VIDEO la Dolce Sport în turul 3 de la Miami. După ce a învins-o fără emoții pe Taylor Townsend, sportiva noastră pornește cu prima șansă la victorie și împotriva acestei adversare.

Urmărește cei trei pași simpli prezenați mai jos și poți să vezi online cu streaming de calitate meciul Simonei Halep.

Simona Halep – Polona Hercog LIVE VIDEO Miami Dolce Sport

1

Deschide AICI un cont la Betano! Beneficiezi de o procedură de înregistrare simplă, care va dura 3-4 minute pe ceas

Sgeata verde

Efectuează depunerea minimă de 25 lei, bani pe care NU TREBUIE să-i joci ca să vezi toate meciurile de la Miami. Bonus: vei primi automat încă 25 lei în cadrul ofertei de bun venit. Practic, vei avea în cont 50 lei.Sgeata verde

Simona Halep – Polona Hercog va fi disponibil LIVE VIDEO cu 2-3 minute înaintea să înceapă, de la ora 20:00 pe prima pagină a site-ului, în secțiunea de pariuri live de la Betano. Click pe meci pentru a-l urmări. Stream-ul începe automat

Streaming online Mondialul de handbal feminin

Streaming online Mondialul de handbal feminin

Simona Halep – Polona Hercog se vede cu streaming online

Totul merge conform planului la Miami, Simona a început cu dreptul turneul american, iar în acest moment are cale liberă către finală. Simona Halep participă și la dublu, acolo unde poate da peste o jucătoare din România în următorul tur. Daniel Dobre, noul antrenor al Simonei, pare că a reușit să se impună în noua sa calitate și Halep ascultă cu interes sfaturile sfătuitorului său. Dobre a intervenit, la cererea Simonei, în timpul partidei cu Townsend. Acesta a reușit să-i transmită liniștea necesară Simonei, pentru a putea termina victorioasă duelul cu americanca. Simona s-a impus în două seturi (6-1, 6-3) și a părut că nu se întrebuințează la maximum în acest duel.

Meciul a durat 63 de minute și totul a părut că a mers ca uns pentru Simona și compania. Hercog este ocupantă a locului 93 WTA, însă la acest turneu nu este într-o formă bună. Hercog a beneficiat de abandonul lui Siegemund, care chiar dacă a câștigat cu Hercog în meciul direct, a fost nevoită să se retragă de la acest turneu și astfel a mers slovena mai departe în turneu. Hercog a trecut de nipona Misaki Doi, în drumul său spre meciul cu Halep. Nipona a oferit o replică dârză pe parcursul acelui meci, pierzând în primul set cu 6-7, iar în setul doi cu 4-6. De altfel, Hercog a beneficiat de regula „lucky loser” de trei ori în acest sezon.

Simona Halep - Polona Hercog se vede cu streaming online

Simona Halep – Polona Hercog se vede cu streaming online

LIVE VIDEO Simona Halep – Polona Hercog la WTA Miami

Prima dată a beneficiat de acest clișeu la Dubai, după a urmat turneul de la Doha și în final la Miami. Credem că este timpul ca slovena să plece liniștită acasă și să termine cu aceste „meciuri norocoase”. Hercog a pierdut în primul tur, în primele trei turnee din acest an: la Auckland, Hobart și Australian Open. Halep a arătat extrem de bine în acest sezon, mai ales că a jucat până acum fără antrenor și acest lucru contează enorm pentru Simona. Halep este o jucătoare de top 5 WTA, de foarte mult timp, toată lumea intră extrem de concentrată când o are pe Simona de partea cealaltă a fileului. Simona a avut întotdeauna probleme în momentul în care jocul nu îi ieșea, sunt anumite părți ale unui joc, în care Simona suferă căderi de moral inexplicabile.

În acest gen de momente intervenea foarte bine Cahil, cum australianul a părăsit echipa Simonei și s-a retras alături de familia sa, Simona a vrut să se descurce singură pentru o perioadă. Între timp a apărut posibilitatea de a lucra cu Daniel Dobre, un om pe care Simona îl cunoaște foarte bine și cu care a colaborat de două ori, în timpul mandatului lui Cahil. Dobre se bucură de respectul Simonei și acest lucru o să îi ajute pe ambii în colaborarea lor. Simona o să treacă la pas de Hercog, datorită plusului imens de valoare. În turul următor, Simona o poate întâlni pe Venus Williams. Halep arată foarte bine la acest turneu și are o șansă imensă la trofeu, totul depinzând doar de ea.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii