Urmareste-ne

Archive

Simona Halep – Serena Williams LIVE VIDEO Finala Wimbledon. Vezi meciul online aici

Draga noastră Simona! Știm că Serena este mare favorită în acest duel, știm că lovește foarte puternic în orice minge, știm că este o jucătoare fenomenală, dar știm și faptul că TU ești o LUPTĂTOARE.

Simona Halep – Serena Williams LIVE VIDEO Finala Wimbledon

Îți deschizi un cont și vezi absolut toate meciurile pe care Simona Halep le va disputa în sezonul 2019: la FED Cup, în turneele WTA sau chiar la turneele de Mare Șlem. Bonus: vezi în direct toate cele 508 meciuri programate la Wimbledon.

1

Deschide AICI un cont la Betano! Beneficiezi de o procedură de înregistrare simplă, care va dura 3-4 minute pe ceas

Sgeata verde

Efectuează depunerea minimă de 25 lei, bani pe care NU TREBUIE să-i joci ca să vezi toate meciurile de la Wimbledon 2019. Bonus: vei primi automat încă 25 lei în cadrul ofertei de bun venit. Practic, vei avea în cont 50 lei.Sgeata verde

Simona Halep – Serena Williams va fi disponibil LIVE VIDEO cu 2-3 minute înaintea să înceapă, după ora 16:00 pe prima pagină a site-ului, în secțiunea de pariuri live de la Betano. Click pe meci pentru a-l urmări. Stream-ul începe automat

 

Streaming online Mondialul de handbal feminin

Streaming online Mondialul de handbal feminin

A trecut timpul și ne trezim cu Simona în FINALĂ. Ceea ce părea extrem de greu la început, se transformă într-o performanță uriașă.

Serena Williams – Simona Halep LIVE VIDEO finala Wimbledon

Toată România o susține pe Simona Halep! Astăzi, de la ora 16:00, toată lumea își încheie orice activitate, toată lumea se pregătește de meci, toată lumea este alături de Simo. Ceea ce a reușit această fată, nu a reușit o alta de la noi din țară. Dezinvoltura cu care vorbește despre acest meci, cum reușește să-și ascundă emoțiile la conferințele de presă, sunt doar două dintre aspectele care ne dau o încredere nemărginită în Simona.

Serena este o jucătoare fabuloasă, nu credem că în următorii 50 de ani o să fie măcar egalată de cineva. Faptul că a ajuns într-o finală la Wimbledon, după acea mare pauză, o motivează extrem de mult. Pentru jucătoare americană, nu există un alt obiectiv major, câștigarea Wimbledon reprezintă totul pentru Serena.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

 

Ponturi pariuri Simona Halep vs Serena

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Cum vezi online meciul Serena – Simona Halep

Noi, avem norocul să fim contemporani cu o așa mare jucătoare, însă suntem și mai fericiți să putem vedea la lucru o compatrioată de a noastră într-o astfel de finală. Simona a fost constant în top 10 WTA, faptul că a câștigat French Open, nu a schimbat lucrurile pentru Simo. Aceasta a reușit să treacă peste această barieră psihologică și s-a motivat în continuare pentru a face performanță.

Simona are nevoie de câteva lucruri, esențiale, pentru a câștiga cu Serena: Procentaj excelent pe primul serviciu, retur bun pe serviciul Serenei (care este unul foarte puternic), un serviciu 2 extrem de solid, care să îi ofere posibilitatea de a juca punctul foarte mult. Dacă jucătoarea noastră reușește să o plimbe foarte mult în primul set pe Serena, atunci în setul secund este posibil să profite de oboseala acesteia. Sigur, pentru acest lucru, Simona are nevoie de foarte multă precizie, fiind nevoită să riște lovituri extrem de puternice și decisive. Suntem pregătiți pentru orice, nu avem emoții. Ele există, dar sunt constructive. Știm că avem o super jucătoare și că ea o să facă totul pentru trofeul suprem. Hai, Simona!

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii