Urmareste-ne

Archive

Simona Halep – Taylor Townsend LIVE VIDEO Miami Dolce Sport. Vezi meciul!

Simona Halep - Taylor Townsend LIVE VIDEO Miami Dolce Sport

Simona Halep – Taylor Townsend LIVE VIDEO la Dolce Sport în turul 2 de la Miami. Sportiva noastră e favorită să se califice mai departe, mai ales că are un palmares pozitiv cu Townsend. 

Ca să vezi meciul online cu streaming de calitate urmează cei trei pași simpli și streaming-ul va porni în mod automat.

Simona Halep – Taylor Townsend LIVE VIDEO Miami Dolce Sport

1

Deschide AICI un cont la Betano! Beneficiezi de o procedură de înregistrare simplă, care va dura 3-4 minute pe ceas

Sgeata verde

Efectuează depunerea minimă de 25 lei, bani pe care NU TREBUIE să-i joci ca să vezi toate meciurile de la Miami. Bonus: vei primi automat încă 25 lei în cadrul ofertei de bun venit. Practic, vei avea în cont 50 lei.Sgeata verde

Simona Halep – Taylor Townsend va fi disponibil LIVE VIDEO cu 2-3 minute înaintea să înceapă, de la ora 01:00 pe prima pagină a site-ului, în secțiunea de pariuri live de la Betano. Click pe meci pentru a-l urmări. Stream-ul începe automat

Streaming online Mondialul de handbal feminin

Streaming online Mondialul de handbal feminin

Simona Halep – Taylor Townsend. Streaming video de calitate

Simona se află în fața debutului de la Miami, jucătoarea noastră este într-o formă bună și se simte foarte bine din punct de vedere fizic. Simona se află de ceva timp în Statele Unite, a participat la turneul de la Indian Wells și a reușit o prestație destul de bună. Simona s-a oprit după trei tururi la Indian Wells, însă jocul a fost unul extrem de solid și dătător de speranță. Nu este nevoie să vă reamintim cine a câștigat acest turneu, este vorba de Bianca Andreescu, jucătoarea canadiancă de origine română. Simona are un nou antrenor de câteva zile, în persoana lui Daniel Dobre.

Acesta a mai lucrat cu Alexandra Dulgheru, jucătoare ce a reușit să-i facă și un portret nouului antrenor al lui Halep: Daniel Dobre are o mentalitate germană și pentru faptrul că a trăit foarte mult timp în Germania și Austria, este o persoană foarte comunicativă, știe să asculte, însă, știe să se și impună, să vorbească cu jucătorul, să transmită exact ceea ce trebuie la momentul respectiv. Simona a mai colaborat cu Dobre la Fed Cup, antrenorul fiind în dese rânduri chemat de către federație pentru a le antrena pe fetele noastre. Simona a anunțat că nu poate să mai schimbe nimic la jocul ei și pentru faptul că a ajuns la o anumită maturitate sportivă, dar și pentru că nu mai vede rostul vreunei schimbări în acest moment. Halep a spus că are mare nevoie de un antrenor care să o ajute foarte mult din punct de vedere mental, pentru a putea trece de momentele dificile din timpul partidelor. Simona a recunoscut că are un bagaj foarte important de sfaturi, de la Cahill, iar acest lucru este destul de suficient în acest moment.

Simona Halep - Taylor Townsend. Streaming video de calitate

Simona Halep – Taylor Townsend. Streaming video de calitate

LIVE VIDEO Simona Halep – Taylor Townsend la Miami

Ce este drept, Simona are probleme în anumite momente ale jocurilor, mai ales jocurile cu o foarte mare presiune, când destul de inexplicabil cade mental. Dacă, noul antrenor o să reușească să o liniștească în acele momente dificile, atunci fără doar și poate, colaborarea cu Daniel Dobre o să continue. Townsend, este o americancă de 22 de ani, este pe locul 96 WTA și vine după trei victorii la acest turneu, victorii în care a pierdut un singur set. Cele două fete s-au mai întâlnit de două ori și de fiecare dată s-a impus Simona.

Ultima întâlnire a fost în 2018 la French Open, iar Simona s-a impus cu 2-0. Fiind primul meci de la Miami, Halep o să se concentreze la maximum, serviciul arată din ce în ce mai bine, iar jocul este unul foarte consistent. Simona are mai multe meciuri oficiale disputate în 2019, iar acest fapt o să o ajute pe jucătoarea noastră din punct de vedere fizic. Probabil că Simona o să câștige acest duel, noi tindem să credem că o să facă acest lucru la handicap, însă cele două victorii la zero ale lui Townsend, ne fac să mergem pe un pronostic mai echilibrat.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii