Urmareste-ne

Archive

Un bilet de tip ”acatist” l-a îmbogățit instant pe un creștin din București. A jucat 20 de meciuri pe el!

Bilete câştigătoare. Un parior din Bucureşti a câştigat peste 28.000 RON. Omul a fost foarte inspirat şi a prins toate evenimentele pariate pe un bilet cu bonus dublu. Nu a riscat foarte mulţi bani, miza pentru acest tichet nefiind una mare. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletele câştigătoare. 20 de evenimente pentru BONUS DUBLU

Bucureşteanul nu a pus biletul chiar la plesneală. A mizat 30 de lei pe un lung şir de evenimente, multe dintre meciuri fiind, probabil, analizate până în cel mai mic detaliu. Le-a ales cu grijă, a jucat solişti, a jucat duble şi goluri marcate de gazde sau de oaspteţi. Pariorul a avut însă nevoie şi  de foarte multe noroc, oricând s-ar fi putut întâmpla o surpriză şi totul s-ar fi transformat iar într-un „alt bilet pus”.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Peste 28.000 RON câştig la pariuri

Pariorul din Bucureşti a mers la agenţie cu bilet virtual în care cea mai mare cotă a fost de 1,62 la Liverpool – Newcastle, pariu la -1 pe victoria gazdelor. Şi a avut ceva emoţii pentru că oaspteţii conduceau deja din minutul 7, însă scorul final a fost exact cel care îi trebuia, 3-1. După ce a pariat, a aşteptat terminarea ultimul meci de pe tichet, cel care îl mai despărţea de marele câştig. Cu doar 30 de lei pariaţi pe o cotă de 498,711 a obţinut 14.248 RON plus încă atât pentru bonusul dublu. În total peste 28.000 RON!!!

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii