Urmareste-ne

Archive

Specialiștii BETMAG.RO au dat lovitura: 2.000 de lei încasați pe biletul câștigător de Halloween!

Ne-a mers din plin de Halloween și am încasat 2000 de lei!
Ne-a mers din plin de Halloween și am încasat 2000 de lei!

Ne-a mers din plin de Halloween. Sărbătoarea spiritelor malefice nu ne-a speriat! Din contră ne-a mobilizat și am reușit să speriem noi casele de pariuri cu un bilet câștigător!

Poți să beneficiezi și tu de recomandările specialiștilor BETMAG, pe care le poti găsi la noi pe site, sau pe pagina noastră de Facebook, Betmag – pariuri pentru Fanatici. 

Un solist pe bilet și restul goluri și combo-goluri din campionatele preferate!

Revenind la biletul spectaculos de ieri, acesta a fost alcatuit din 8 meciuri, pentru o cotă totală de 36.

Am mizat în general pe goluri și combo goluri, specialitatea casei, și am avut pe bilet un singur solist, victoria lui Napoli la Salernitana, în derby della Campagna. Cu Oshimen menajat și cu Insigne, rezervă neutilizată pe toată durata partidei, trupa lui Luciano Spaletti a obținut o victorie muncită, la limită, exact genul acela de succes cu echipele mici, de care nu ai voie să te impiedici dacă vrei să te bați la campionat.

De la ora 17 am început în forță, cu gol în ambele reprize la Copenhaga – Velje, pentru o cotă de neratat, 1,52. Ca de obicei ne-am luat 3+-ul de control din Belgia 2, de la Deinze – Westerlo, cu 1-1 consemnat deja în minutul 15 și cu 2-1 rezultat final.

3+ de mare finețe la Atletico – Betis!

Emoțiile au început o dată cu meciul din La Liga, Atletico Madrid – Betis, unde am mizat pe un 3+ la prima vedere ușor riscant, dar cu mari șanse de reușite, ținând cont totuși de abundența de atacanți de top ai gazdelor și de forma foarte bună a oaspeților. A ieșit un 3-0 de vis, exact ce ne doream.

În Elveția, am cules GG-ul de serviciu la Lugano – Servette încă din minutul 30, iar Utrecht – Willem a fost practic o simplă formalitate, încă din minutul 25, la fel ca și Gladbach – Bochum, cu gazdele marcând de două ori până în minutul 40.

De Halloween, am murit și am înviat cu Anderlecht!

Până aici, „a mers simplu, suspect de simplu”, vorba lui Gogu Steriade din Brigada Diverse Am rămas practic în ultimele două meciuri, care însă ne-au dat și cele mai mari bătăi de cap. Despre Napoli am scris mai sus, iar cireașa de pe tort trebuia să vină de la Anderlecht – Leuven, un duel în care am mizat pe nebunia puștilor lui Vincent Kompany capabili să marcheze măcar o dată pe repriză. Pe nebunie am mizat, de nebunie am avut parte! Oaspeții au făcut un incredibil 2-0 în primele 15 minute. Noi aveam nevoie de gol până în pauză și nu ne-am pierdut speranța. În minutul 40 am răsuflat pe jumătate ușurați după reușita lui Zirkzee.

Urmau 45 de minute în care aveam speranțe mari că gazdele vor mai puncta o dată, iar noi vom puncta 2000 de lei în cont! În minutul 59, gol Anderlecht și banii erau deja încasați! Dar…nu! Fault în atac, decizie VAR și nu ne rămâne decât să sperăm în continuare. În minutul 70, gazdele rămân în 10 după un faultul prostesc al fundașului Murillo! Dezastru, dar..minuni s-au mai văzut.

Anderlecht a strâns rândurile și riscat totul pe atac, sufocîndu-și adversarul, de parcă Leuven era în inferioritate numerică. Și, cum norocul ține cu cei curajoși, în minutul 90+4, la o centrare care se îndrepta spre nicăieri, Zirkzee profită de un cadou al portarului oaspeților și marchează golul care ne-a băgat banii în buzunar!

Cu două goluri marcate, Zirkzee a adus un punct important pentru Anderlecht, dar și un câștig de 2000 de lei pentru BETMAG!

Cu o cotă de 36 și o miză de 49 de lei, specialiștii BETMAG reușesc o captură de 2000 de lei. Rămâi pe pagina noastră www.betmag.ro sau pe pagina de Facebook, Betmag – pariuri pentru Fanatici, pentru cele mai noi informații și pronosticuri din top 5 campionate și pentru biletele care fac diferența!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare