Urmareste-ne

Archive

Spectacolul este garantat în play-off-ul din NBA. Vezi două ponturi!

Sursa foto: texasmonthly.com

NBA, cea mai spectaculoasă ligă de baschet din întreaga lume, ne propune vineri noaptea trei meciuri din play-off, iar betmag.ro îți oferă ponturi pentru două dintre ele. 

# Seria a început perfect pentru Indiana, victorioasă la o diferență de zece puncte în primul meci din Toronto. Chiar dacă au pierdut celălalt duel, Pacers au toate motivele să creadă în calificare. Urmează două meciuri în propria arenă, iar superstarul Paul George a strălucit în ambele partide disputate în Canada. Indiana vine după trei victorii la rând acasă, dintre care una împotriva lui Cleveland, echipa numărul 1 în Conferința de Est din NBA.

Pacers – Raptors 1 @ 2.00

# Rockets n-au avut nicio șansă în cele două jocuri din arena lui Golden State. De altfel, Warriors au câștigat fiecare din precedentele șapte confruntări directe, de fiecare dată marcând minimum 100 de puncte. Stephen Curry nu a putut evolua în meciul II al seriei din cauza unei accidentări suferite în prima partidă. Acesta și-a revenit și va fi pe parchet încă de la început în Houston. 

Rockets – Warriors 2 @ 1.40


 Sursa foto: texasmonthly.com

Concursul anului! Opt excursii în Franța și 120 de free bet-uri!

fata

1. Înscrie-te AICI. Noii clienți primesc un bonus de 50% până la 150 lei. Dacă ai deschis deja un cont online la Fortuna (D. 2159/28.08.2015), poți trece la pasul 2. 

2. Completează formularul pe care îl găsești la secțiunea EURO 2016, pe site-ul Fortuna. Tot acolo vei afla regulamentul complet și dacă ai câștigat.

3. Plasează un pariu de minimum 10 lei și poți câștiga una dintre cele opt excursii în Franța sau unul dintre cele 120 de pariuri gratuite în valoare de 100 lei. 

4. Detaliile, pas cu pas, AICI


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate