Urmareste-ne

Betano

Start în noul sezon al Ligii Naţionale de Golf Betano! Cum arată cotele înaintea primei etape

Un nou sezon inedit al Ligii Naţionale de Golf Betano este pe cale de a începe în acest weekend. Urmăreşte pe Betano cele mai spectaculoase lovituri ale noului sezon în prima etapă ce se va desfăşura pe 15-16 aprilie la Izvor de Golf!

Cum arată tabloul participanţilor

Prima etapă a competiţiei ce aduce laolaltă toţi iubitorii golfului din România va lua start sâmbătă începând cu ora 13:00 şi va putea fi urmărita LIVE pe pagina de Facebook a Ligii Naţionale de Golf Betano.

Comentariul etapei de la Potigrafu va fi asigurat de Santiago Munoz (profesionist al circuitului PGA), cunoscutul actor, pasionat de golf, Mugur Mihăescu şi Sorin Dănescu, fondator al formaţiei Viţa de Vie, fost campion naţional la golf.

Prima rundă a Ligii Naţionale de Golf Betano se va desfăşura aşadar sub o companie selectă din punct de vedere al analiştilor ce vor asigura comentariul etapei, dar şi din punct de vedere al participanţilor. Cele mai importante nume din golful românesc vor lua startul în sezonul 2022 al Ligii Naţionale, printre care îi enumerăm pe Nicolae Kovacs, Laurenţiu Coman, Nick Eftimie, Adrian Simon sau fostul lider politic, Victor Ponta.

Iată cum arată cotele Betano pentru prima etapă a Ligii Naţionale de Golf:

Câştigător Brut –

  • Nicolae Kovacs – 30
  • Viorel Coman – 50
  • Nick Eftimie – 00
  • Adrian Simon – 00
  • Victor Ponta – 00

Pieţele Betano disponibile pentru cel mai important eveniment al primăverii din golful românesc nu se opresc aici şi sunt UNICE pe piaţa de betting din România! Pentru etapa 1 de la Izvor de Golf, mai poţi paria pe

  • cine va termina pe primele 5 locuri,10 sau 20 de locuri;
  • duel cea mai bună poziţie finală;
  • cel mai bun din cei 4 participanţi.

Golful, sport cu ştate vechi în românia

Istoria golfului din România este strâns legată de Familia Regală. Regele Ferdinand I este autorul primei lovituri de golf dată vreodată pe teritoriul ţării noastre. Se întâmpla în 1929, cu ocazia inaugurării Country Club, cunoscut azi ca şi Clubul Diplomatic.

Primul jucător profesionist de golf din ţară a fost Paul Tomiţă, participant la nu mai puţin de 6 campionate mondiale, performanţă unica pentru acest sport în ţara noastră.

În prezent, România are nu mai puţin de 8 terenuri de golf – Clubul Diplomatic, Sun Garden Golf & Spa Resort, Transilvania Golf Club, Kings Land Country Club, Golf Club Paul Tomiţă, Lac de Verde Golf Club, Izvor de Golf şi Theodora Golf Club.

Te aşteptăm sâmbătă pe platforma Betano pentru a încerca oferta noastră completă pentru prima rundă a sezonului, dar şi pe pagina de facebook Liga Naţională de Golf Betano pentru o incursiune în fascinanta lume a acestui sport!

Promo

Agenții autorizate