Urmareste-ne

Archive

Start în TOP 16! Ce pariu îți propunem din Euroliga de baschet

Sursă foto: euroleague.net

Cele mai bune 16 echipe de baschet din Europa încep marți cursa pentru accederea în sferturile de finală ale Euroligii. betmag.ro îți propune un pont pentru duelul dintre Unicaja și Darussafaka.

Ultimele 24 de ore au fost extrem de agitate pentru gruparea iberică, după ce playmaker-ul Stefan Markovic a suferit o accidentare ce-l va ține departe de parchet în următoarele trei luni. În locul său, Unicaja l-a transferat pe DeMarcus Nelson, de la AS Monaco.

Cele două combatante s-au întâlnit și în precedenta fază a grupelor, fiecare câștigându-și meciul din propria arenă. Partida vine într-un moment oportun pentru Darussafaka, pe lângă pierderea lui Markovic, adversara sa neavând deloc o perioadă bună, cu patru înfrângeri în ultimele cinci partide oficiale.

Pentru ca pariul să fie câștigător, Darussafaka trebuie să câștige meciul sau să nu piardă la o diferență mai mare de opt puncte.

PARIURI CU ATITUDINE
Unicaja – Darussafaka 2 (+8,5) @ 1.91 la Unibet

Sursă foto: euroleague.net

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate