Urmareste-ne

Superbet

Super-BONUS! 45 DE LEI la pariuri şi 247 DE ROTIRI GRATUITE la Book of Ra Deluxe!

Superbet vine din nou cu o oferă de nerefuzat pentru cititorii Betmag. Doar în această perioadă, până la începutul lunii decembrie, se pot obține 45 de lei la pariuri sportive și 247 de rotiri gratuite dacă deschizi un cont prin betmag.ro.

45 de lei BONUS pentru pariuri sportive + 247 de ROTIRI GRATUITE la Book of Ra Deluxe

În perioada 22 noiembrie – 2 decembrie, toţi jucătorii nou-înscrişi prin BETMAG.ro primesc nu doar 45 DE LEI BONUS pentru pariurile sportive, ci şi 247 de ROTIRI GRATUITE la slotul Book of Ra Deluxe, din secţiunea Jocuri.

Tot ce trebuie să faci este să îţi deschizi cont la Superbet prin intermediul BETMAG.ro. Nici măcar nu trebuie să depui bani ca să intri în posesia bonusului şi rotirilor gratuite.

247 de rotiri gratuite la jocul Book of Ra Deluxe

Valoarea fiecărei rotiri este de 0,1 lei, adică suma echivalentă pariului minim din Book of Ra Deluxe. Câștigurile obținute ca urmare a utilizării rotirilor gratuite se supun unor condiții de rulaj x1 și pot fi rulate în secțiunea „Jocuri” a site-ului sau aplicației Superbet.

Bonusul se va acorda în maximum 48 de ore de la finalizarea tuturor cerințelor specificate şi are o valabilitate de 7 zile. În cazul în care mai ai un alt bonus Casino activ, bonusul special de 229 de rotiri va rămâne în aşteptare 3 zile, până îl finalizezi pe cel precent.

Mult succes!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare