Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Super-oferta BETANO: Dacă e vineri, ai Rotiri Gratuite la Gladiator Jackpot

În luna octombrie, distracția continuă pe BETANO. În fiecare zi de vineri a lunii noiembrie, ai parte de o super-ofertă: poți câștiga Rotiri Gratuite la Gladiator Jackpot, dacă îndeplinești condițiile de mai jos.

Ce trebuie să faci pentru a primi Rotirile Gratuite la Gladiator Jackpot

Pentru a primi Rotirile Gratuite la Gladiator Jackpot, trebuie să urmezi pașii de mai jos:

– Mizează cel puțin 300 de lei într-o zi de vineri a lunii noiembrie 2020 la orice slot video din secțiunea Cazinou a site-ului Betano și vei primi 20 de Rotiri Gratuite la slotul video Gladiator Jackpot, iar câștigurile vor merge direct în soldul cash, fără condiții de rulaj.

SAU

– Mizează cel puțin 750 de lei într-o zi de vineri a lunii noiembrie 2020 la orice slot video din secțiunea Cazinou a site-ului Betano și vei primi 50 de Rotiri Gratuite la slotul video Gladiator Jackpot, iar câștigurile vor merge direct în soldul cash, fără condiții de rulaj.

Condiții de îndeplinit pentru a beneficia de super-oferta BETANO

Oferta se adresează tuturor clienților și este valabilă în fiecare zi de vineri a lunii noiembrie 2020.

Oferta cere clienților să mizeze 300 de lei în Cazinou pentru a câștiga 20 Rotiri Gratuite și/sau să mizeze o sumă de încă 450 lei (750 lei în total) pentru a câștiga încă 30 Rotiri Gratuite (50 în total).
Oferta este valabilă doar pentru jocurile PlayTech din secțiunea Cazinou a site-ului Betano și poate fi folosită o singură dată pe zi de către fiecare client.
Rotirile Gratuite pe care le câștigi pot fi folosite doar la jocul „Gladiator Jackpot”, iar fiecare dintre ele are o valoare de 1,25 lei.

Rotirile Gratuite sunt disponibile timp de o zi. În cazul în care nu sunt folosite în acest interval, ele expiră.
Rotirile Gratuite vor fi creditate în cont imediat după îndeplinirea condițiilor ofertei. Câștigurile rezultate în urma Rotirilor Gratuite nu au condiții de rulaj și sunt creditate în cont ca bani cash.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la pariuri sportive sau bonusul de 1.000 RON la cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii