Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Super-oferta BETANO: JETOANELE DE AUR la ruletă pot fi ale tale în fiecare duminică

Distracția continuă pe BETANO. În fiecare zi de duminică a lunii noiembrie, ai parte de o super-ofertă: poți câștiga JETOANE DE AUR la ruletă, dacă îndeplinești condițiile de mai jos.

Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia Jetoanelor de Aur la ruletă

Pentru a intra în posesia Jetoanelor de Aur la ruletă, trebuie să urmezi pașii de mai jos:

– Mizează cel puțin 250 de lei într-o zi de duminică a lunii noiembrie 2020 la mesele PlayTech de Ruletă din secțiunea Cazinou Live a site-ului Betano și vei primi un Jeton de Aur în valoare de 20 de lei

SAU

– Mizează cel puțin 500 de lei într-o zi de duminică a lunii noiembrie 2020 la mesele PlayTech de Ruletă din secțiunea Cazinou Live a site-ului Betano și vei primi 2 Jetoane de Aur, fiecare în valoare de 20 de lei

SAU

– Mizează cel puțin 1.000 de lei într-o zi de duminică a lunii noiembrie 2020 la mesele PlayTech de Ruletă din secțiunea Cazinou Live a site-ului Betano și vei primi 4 Jetoane de Aur, fiecare în valoare de 20 de lei.

Condiții de îndeplinit pentru a beneficia de super-oferta BETANO

Oferta se adresează tuturor clienților și este valabilă în fiecare zi de duminică a lunii noiembrie 2020 doar pentru mesele PlayTech de Ruletă. Perioada de 24 de ore începe la 00:00 și se încheie la 23:59, în aceeași zi.

Oferta îi cere unui jucător să mizeze cel puțin 250 lei la mesele PlayTech de Ruletă pentru a câștiga un Jeton de Aur în valoare de 20 lei și/sau să mizeze încă 250 lei în cadrul acelorași jocuri (500 de lei în total) pentru a câștiga un al doilea Jeton de Aur în valoare de 20 lei și/sau să mizeze încă 500 de lei în cadrul acelorași jocuri (1.000 de lei în total) pentru a câștiga alte două Jetoane de Aur cu aceeași valoare.

Pariurile la Ruletă ce acoperă mai mult de 64% din masă nu sunt luate în considerare pentru ofertă.

Oferta poate fi folosită o singură dată pe zi de către un client și este valabilă doar pentru mesele PlayTech de Ruletă.

Jetoanele de Aur pe care le câștigi pot fi jucate doar la mesele PlayTech de Ruletă și vor fi creditate în contul tău imediat ce îndeplinești criteriile menționate în ofertă.

Valoarea fiecărui Jeton de Aur este de 20 lei. Jetoanele de Aur pot fi folosite timp de 7 zile. În cazul în care nu sunt folosite în acest interval, ele expiră.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii