Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Super-oferta BETANO: JETOANELE DE AUR pot fi ale tale în fiecare joi

Chiar dacă oferta de pariuri sportive este extrem de redusă în această perioadă, distracția continuă pe BETANO. În fiecare zi de joi a lunii martie, ai parte de o super-ofertă: poți câștiga până la 3 JETOANE DE AUR, dacă îndeplinești condițiile de mai jos.

Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia celor 3 Jetoane de Aur

Pentru a intra în posesia celor 3 Jetoane de Aur, trebuie să urmezi pașii de mai jos:

– Joacă într-o zi de joi a lunii martie 2020 la masa Blackjack Exclusiv Betano, disponibilă zilnic în Cazinoul Live, între orele 16:00 – 4:00;

– Miza minimă trebuie să fie de 25 lei per rundă.

Dacă pierzi 3 mâini consecutive, BETANO vine cu un Jeton de Aur în valoare de 50 de lei.

Poți beneficia de ofertă de 3 ori pe zi, astfel că în fiecare zi de joi a lunii martie poți câștiga 3 Jetoane de Aur, cu valoare totală de 150 de lei.

 

Condiții de îndeplinit pentru a beneficia de super-oferta BETANO

Oferta se adresează tuturor clienților și este valabilă în fiecare zi de joi a lunii martie 2020. Perioada de 24 de ore începe la 00:00 și se încheie la 23:59, în aceeași zi.

Oferta este valabilă doar pentru masa Blackjack Exclusiv Betano din Cazinoul Live, include doar mâinile încheiate și pierdute, nu și cele busted.
Oferta poate fi folosită de până la 3 ori pe zi de către un client. Jetoanele de Aur pe care le câștigi pot fi jucate doar la jocurile de Blackjack Live. Ele vor fi creditate în contul tău imediat ce îndeplinești criteriile menționate în ofertă.
Valoarea fiecărui Jeton de Aur este de 50 de lei. Jetoanele de Aur pot fi folosite timp de 3 zile. În cazul în care nu sunt folosite în acest interval, ele expiră.
Câștigurile rezultate în urma Jetoanelor de Aur nu au condiții de rulaj și sunt creditate în cont ca bani cash.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii