Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Super-oferta de Bun Venit la Fortuna Cazino: 2.000 RON Bonus + 100 Free Spins

NU RATA O SUPER-OFERTĂ! Înregistrează-te ACUM pe site-ul www.efortuna.ro prin intermediul BETMAG și primești un BONUS de Bun Venit de 2.000 RON + 100 Free Spins. Folosește codul „FORTUNA1” la prima depunere pentru a putea intra în posesia BONUSULUI de Bun Venit.

Parcurge următorii pași pentru a primi Bonusul de Bun Venit în valoare de 2.000 RON + 100 Freespins:

Câștigă până la 2.000 RON Bonus de Bun Venit în Cazinoul eFortuna!

Pachetul de Bun Venit conține 3 bonusuri în valoare totală de 2.000 de RON. Aceste bonusuri sunt acordate pentru primele trei depuneri efectuate pe site. Pentru revendicarea pachetului de bun venit folosește codul promoțional „FORTUNA1”.

  • Pentru prima depunere vei primi un BONUS de 100%, în sumă maximă de 800 RON;
  • Pentru a doua depunere vei primi un BONUS de 150%, în sumă maximă de 600 RON;
  • Pentru a treia depunere vei primi un BONUS de 200%, în sumă maximă de 600 RON;

Bonusurile 2 și 3 se activează după îndeplinirea condițiilor de rulare ale bonusului anterior.

Pentru a intra în promoție, jucătorul trebuie să tasteze codul promoțional „FORTUNA1” la efectuarea primei depuneri. Dacă codul promoțional „FORTUNA1” a fost introdus greșit sau nu a fost introdus la efectuarea primei depuneri, jucătorul nu poate beneficia de Pachetul de Bun Venit.

Exemplu:

  • Primul Bonus de Bun Venit este de 100% din valoarea depunerii, până la 800 RON, raportat la suma depusă. (ex: depui 800 RON primești 800 RON bonus = 1.600 RON cu care să joci);
  • Al doilea Bonus de Bun Venit este de 150% din valoarea depunerii, până la 600 RON, raportat la suma depusă. (ex: depui 400 RON și primești 600 RON bonus = 1.000 RON cu care să joci);
  • Al treilea Bonus de Bun Venit este de 200% din valoarea depunerii, până la 600 RON, raportat la suma depusă. (ex: depui 300 RON și primești 600 RON bonus = 900 RON cu care să te joci);

Pentru a te califica pentru fiecare Pachet de Bun Venit, o depunere minimă de 25 RON trebuie făcută la fiecare bonus. Toate cele 3 bonusuri trebuie acceptate în termen de 28 zile de la înregistrarea ca utilizator. Doar pariurile plasate în jocuri de cazino pe bani reali vor contribui la îndeplinirea cerințelor de rulare. Jucătorii au 7 zile pentru a finaliza cerințele de rulare. Dacă cerințele de rulare nu a fost îndeplinite până atunci, întregul sold al bonusului (bonus + câștig) va fi anulat.

Fiecare bonus are cerințe de rulare de 25X(bonus + depozit). Câștigul nu poate fi retras până când sunt îndeplinite cerințele de rulare. Unele jocuri contribuie diferit la îndeplinirea acestora; consultați regulamentul de pe site pentru a vedea contribuția procentuală a jocurilor la cerințele de rulare. Pentru fiecare bonus trebuie îndeplinite cerințele de rulare înainte de acordarea unui alt bonus.

Termenii și condițiile Bonusului 50 + 50 Free Spins

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat pe platforma de joc www.efortuna.ro prin intermediul site-ului BETMAG. Bonusul se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou venit pe efortuna.ro. Acest bonus se acordă complementar Pachetului de Bun Venit și se creditează în contul jucătorului în două etape: primul bonus de 50 Free Spins se acordă după înregistrarea pe site-ul efortuna.ro și efectuarea primei depuneri de minimum 50 lei. Al doilea bonus de 50 Free Spins se acordă după efectuarea verificării identității clientului.

Bonusul acordat jucătorilor este de 100 Free Spins (rotiri gratuite). Bonusul poate fi utilizat la toate jocurile de tip slot care suportă această funcție. Valoarea fiecărui Free Spin (rotire gratuită) variază între 0,45 și 2,5 lei, în funcție de jocul la care alegeți să jucați bonusul.

Bonusul este creditat direct în contul jucătorului în două etape, după cum urmează:

  • 50 Free Spins după înregistrarea pe site-ul efortuna.ro și efectuarea primei depuneri de minimum 50 lei. Dacă prima depunere efectuată de către jucător este mai mică de 50 lei, acesta nu mai este eligibil pentru primul bonus de 50 Free Spins, primind doar bonusul de bun venit.
  • 50 Free Spins după efectuarea verificării identității. Userul îl va putea vedea în cont la relogare, după ce a trimis toate actele pentru verificarea identității.

Bonusurile sunt acordate automat, însă acestea trebuie acceptate de către jucător prin apăsarea butonului de „accept” din mesajul de tip pop-up, în maximum 3 zile de la acordare. Bonusul din cadrul acestei campanii nu influențează în niciun fel acordarea Pachetului de Bun Venit în cazinoul efortuna.ro.

Bonusul Free Spins la verificare nu se poate lua decât dacă, în prealabil, clientul a primit bonusul de 50 de Free Spins pentru deschiderea contului și prima depunere.

După creditarea fiecărui bonus Free Spins în contul jucătorului, acesta va avea la dispoziție 3 zile să accepte bonusul, ce va fi afișat ca un mesaj Pop-up în momentul autentificării.

Cerințele de rulare sunt de 30x câștigurile rezultate din Free Spins și trebuie îndeplinite în maximum 7 zile de la acceptarea acestuia. Unele jocuri participă cu procentaje diferite la cerințele de rulare diferite, după cum sunt menționate în regulile de cazinou. Dacă, la expirarea celor 7 zile, cerințele de rulare nu sunt îndeplinite sau înainte de îndeplinirea cerințelor de rulare se efectuează o retragere din balanța de joc, atunci bonusul acordat și câștigurile aferente acestuia vor fi șterse.

Promotii