Urmareste-ne

ALTELE

SUPER Ofertă limitată la Superbet: 329 rotiri gratuite la jocul Sizzling Hot Deluxe!

Prietenii de la Superbet vin cu o nouă ofertă de top, exclusivă pentru cititorii Betmag. În perioada 4-14 octombrie primești, pe lângă bonusul de bun venit, și 329 de rotiri gratuite la unul dintre cele mai populare jocuri din România.

Deschide acum un cont nou la Superbet, prin intermediul BETMAG și primești 329 de rotiri gratuite la jocul Sizzling Hot Deluxe, la verificarea contului!

Depune acum și joacă la cel mai înalt nivel cu SuperCote, SuperStream, SuperPariuri, SuperAvantaj, cote mărite în timpul jocului și 200.000 de lei în fiecare rundă din SuperProno!

ATENȚIE!!! Bonusul este disponibil jucătorilor noi, în perioda 4-14 octombrie!

TIP BONUS: ROTIRI GRATUITE

VALOARE BONUS: 329 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN

CONDIȚII DE RULAJ: x1

Condiții de participare:

Se acordă un bonus care constă în 329 de rotiri gratuite la jocul Sizzling Hot Deluxe.
Valoarea fiecărei rotiri gratuite este de 0.05 lei, echivalentul pariului minim din jocul Sizzling Hot Deluxe.

Bonusul Special este acordat exclusiv jucătorilor nou-veniți prin site-urile partenere, care s-au înregistrat și au efectuat verificarea contului (KYC) în perioada 04-14 octombrie 2021, și care la momentul creditării bonusului aveau bifat în secțiunea de profil acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet.

Pentru a putea primi bonusurile, clienții trebuie să își fi dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție.

Câștigurile obținute ca urmare a utilizării rotirilor gratuite se supun unor condiții de rulaj x1 și pot fi rulate în secțiunea “Jocuri” a site-ului sau aplicației Superbet.

Jocurile de tip slot au o pondere de 100% la rulajul Bonusului.

Jocurile de masă de tip ruletă, blackjack sau video poker nu participă la promoție.

De asemenea, următoarele sloturi sunt și ele excluse de la rularea bonusului: Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea „Egypt Quest”.

În cazul în care există fonduri în balanța reală a jucătorului, atunci când se plasează un pariu, vor fi utilizați întâi banii din balanța reală, iar apoi banii rezultati din jucarea rundelor gratuite.

Bonusul se va acorda în maximum 48 de ore de la finalizarea tuturor cerințelor specificate.

Valabilitate Bonus

Bonusul trebuie acceptat în 24 de ore de la creditarea acestuia. În caz contrar bonusul expiră automat.

Rotirile gratuite se acceptă prin selectarea butonului “Accept” din notificarea de tip pop up primită în momentul autentificării în contul de jucător, pe portalul Superbet.ro.

Pentru a putea folosi rotirile gratuite, utilizatorul trebuie să acceseze jocul Sizzling Hot Deluxe.

Bonusul are o perioadă de valabilitate de 7 zile de la acceptare.

Bonusul acceptat va deveni activ în balanța bonus și trebuie rulat în termen de 7 zile din momentul activării acestuia. În caz contrar atât bonusul cât și câștigurile provenite din rularea acestuia se vor anula.

Bonusurile active pot fi vizualizate în balanța bonus a jucătorului.

Excepție:

În cazul în care în contul tău de jucător există deja un bonus Casino activ, atunci bonusul nou primit va rămâne în așteptare timp de 3 zile, perioadă în care poți finaliza rulajul bonusului activ existent în contul tău de jucător. În acest caz bonusul nou primit se va activa automat în momentul în care ai terminat de rulat bonusul anterior.

În cazul în care activarea noului bonus nu se realizează în intervalul de 3 zile, atunci acesta va expira, iar perioada de valabilitate a bonusului, menționată în comunicarea de tip email “Bonusul tău a fost activat” nu se mai aplică.

Dacă efectuezi o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se anulează.

Anularea unui bonus se poate face prin contactarea departamentului de Relații Clienți. În această situație, banii din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia vor fi anulate.

Dacă bonusul a fost anulat sau a expirat, valoarea bonusului și a câștigurilor aferente acestuia se vor anula.

Dacă balanța bonus ajunge sub 1 leu, bonusul va fi transferat automat în balanța reală, exclusiv cu scopul de fi retrasă de către jucător. Continuarea rularii acestei sume rămâne la discretia jucătorului care isi asuma responsabilitatea pentru modul în care alege să utilizeze aceste fonduri.

Deschide acum un cont nou la Superbet, prin intermediul BETMAG și primești 329 de rotiri gratuite la jocul Sizzling Hot Deluxe, la verificarea contului!

Depune acum și joacă la cel mai înalt nivel cu SuperCote, SuperStream, SuperPariuri, SuperAvantaj, cote mărite în timpul jocului și 200.000 de lei în fiecare rundă din SuperProno!

Bilete câștigătoare