Urmareste-ne

Superbet

Superbet a lansat SuperCalendarul de Crăciun cu promoții zilnice!

Decembrie este luna cadourilor iar Superbet știe cât de importante sunt acestea pentru clienți. Astfel, a lansat SuperCalendarul de Crăciun, unde primești zilnic promoții.

Ziua și promoția la Superbet până pe 24 decembrie

Dacă nu ai deja cont, grăbește-te să-ți deschizi unul. Vei avea timp să rulezi bonusul de bun venit și să te bucuri și de cât mai multe dintre surprizele din SuperCalendarul de Crăciun!

Grăbește-te fiindcă sunt foarte multe surprize până de Crăciun. Vei avea parte de o călătorie fascinantă în care te vei bucura de toată oferta Superbet: sport, live, loto, cazinou live, jocuri online ca la aparate, virtuale.

Cele mai dorite SuperSurprize

Belșug de surprize și de bucurie. Totul pentru ca tu să trăiești zile superprofitabile. E al treilea an consecutiv în care Superbet plusează în luna cadourilor cu acest SuperCalendar care de la an la an face fericiți tot mai mulți pasionați de pariuri și de jocuri de cazinou.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare