Urmareste-ne

Archive

Superbet continuă seria campaniilor fabuloase, cu o nouă oferta exclusivă! Colectează 50 de lei și beneficiază de 229 rotiri gratuite SIZZLING HOT DELUXE (0,05 RON)

Începând de pe 11 și până pe 19 Septembrie SUPERBET rulează o campanie nouă, no-deposit. Combinăm pariurile sportive cu pacanelele într-un bonus pentru jucătorii înregistrați în aceeași perioadă.

Colectează 50 de lei și beneficiază de 229 rotiri gratuite SIZZLING HOT DELUXE (0,05 RON)!

CERINȚE: VERIFICAREA CONTULUI (KYC)
CONDIȚII DE RULAJ BONUS CASINO: x1
ATENȚIE!!! Bonusul este disponibil jucătorilor noi, în perioda 11-19 septembrie!

50 Lei Bonus Sport – Condiții generale de acordare a Bonusului:

Bonusul Special este acordat exclusiv jucătorilor nou-veniți prin site-ul BETMAG.RO care s-au înregistrat și au efectuat verificarea contului (KYC) în perioada 11-19 septembrie 2021, și care la momentul creditării bonusului aveau bifat în secțiunea de profil acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet.

Informații despre Bonus:

Bonusul Special poate fi utilizat în cadrul secțiunilor Sport și Pariuri Live.
Bonusul are o valoare de 50 Lei.
Bonusul are condiții de rulaj x6.
Bonusul va fi acordat în maxim 48 de ore de la îndeplinirea tuturor condițiilor simultan.

229 Rotiri Gratuite Sizzling Hot Deluxe

Condiții de participare:

Se acordă un bonus care constă în 229 de rotiri gratuite la jocul Sizzling Hot Deluxe.
Valoarea fiecărei rotiri gratuite este de 0.05 lei, echivalentul pariului minim din jocul Sizzling Hot Deluxe.
Bonusul Special este acordat exclusiv jucătorilor nou-veniți prin site-ul BETMAG.RO, care s-au înregistrat și au efectuat verificarea contului (KYC) în perioada 11-19 septembrie 2021, și care la momentul creditării bonusului aveau bifat în secțiunea de profil acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet.
Pentru a putea primi bonusurile, clienții trebuie să își fi dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție.
Câștigurile obținute ca urmare a utilizării rotirilor gratuite se supun unor condiții de rulaj x1 și pot fi rulate în secțiunea “Jocuri” a site-ului sau aplicației Superbet.
Jocurile de tip slot au o pondere de 100% la rulajul Bonusului.
Jocurile de masă de tip ruletă, blackjack sau video poker nu participă la promoție.
De asemenea, următoarele sloturi sunt și ele excluse de la rularea bonusului: Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea „Egypt Quest”.
În cazul în care există fonduri în balanța reală a jucătorului, atunci când se plasează un pariu, vor fi utilizați întâi banii din balanța reală, iar apoi banii rezultati din jucarea rundelor gratuite.
Bonusul se va acorda în maximum 48 de ore de la finalizarea tuturor cerințelor specificate.

Ofertă valabilă doar pentru clienții noi, înregistrați prin Betmag.ro!!!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate