Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Superbet rezultate loto. Află dacă ai câștigat, verifică rezultate Loto Polonia, Grecia Kino

SuperBet Loto. Verifică dacă ai câştigat la Loto Polonia şi Grecia Kino

Superbet rezultate loto. Cum poţi verifica rezultatele şi dacă ai câştigat la Loto Polonia sau la Grecia Kino. Acest material te va ajuta să afli foarte uşor dacă numerele pe care le-ai pus pe bilet se află printre cele extrase la cele două loterii. Betmag te va învăţa pas cu pas care e cea mai facilă metodă prin care poţi să faci asta.

  • Cum pariezi bilete şi ce reguli trebuie să respecţi la Loto Polonia şi Grecia Kino
  • Cum afli dacă ai câştigat. Verifică rezultatele Loto Polonia şi Grecia Kino

Cum pariezi la Loto Polonia şi Grecia Kino. Aici ai toate informaţiile

Pentru a paria la Loto Polonia şi Grecia Kino trebuie să accesezi site-ul Superbet, în cazul în care ai un cont deschis, sau să mergi şi să plasezi biletele la o agenţie stradală. Dacă mergi pe varianta online, totul este extrem de simplu. Secţiunea LOTO o găseşti în partea de sus a paginii, între CASINO LIVE şi VIRTUALE. După ce dai click pe categorie, ţi se va afişa o pagină cu toate loteriile disponibile din ziua respectivă, ca în imaginea de mai jos.

De aici alegi una din loteriile dorite, Loto Polonia (Polonia Keno 20/70, Polonia Multi 20/80) sau Grecia Kino, și selectezi numerele pe care dorești să le pariezi. Deasupra lor o să îţi apără două valori. Cea verde reprezintă de câte ori au fost extrase numerele respective în ultima perioadă, iar cea roşie reprezintă de câte ori nu au fost extrase acele numere. În stânga ecranului îţi sunt prezentate mai multe combinații pe care le poți încerca, cele mai rare cinci numere, cele mai frecvente cinci numere + încă patru variante. Poţi să pariezi un singur număr sau pe cel maxim, în funcţie de ce loterie ai ales.

Pariurile la Loto pot fi simple sau în sistem, exact ca la cele sportive. Poţi să ceri din ele, aşa cum spun pariorii.

  • exemplu pariu simplu: dacă mizezi 10 lei pe trei numere pentru extragerea de la Polonia Keno şi le indici corect pe toate, atunci ai câştigat 447 RON.
  • exemplu pariu sistem: dacă mizezi 2 lei pe 5 numere pentru extragerea Grecia Kino, însă nu eşti sigur că vor ieşi toate poţi să alegi 3/5 în sistem, adică 10 combinaţii de câte trei numere posibil câştigătoare pe bilet. În caz de câştig ai trei variante. Suma cea mai mică pentru această variantă, o alta dacă indici patru din cinci şi cea mai mare dacă indici cinci din cinci, ceea ce  înseamnă că toate cele 10 variante de pe bilet sunt corecte.

Aşa afli dacă ai câștigat. Verifică rezultate Loto Polonia, Grecia Kino

Prima metodă prin care poţi să afli dacă ai câştigat la Loto Polonia, Grecia Kino e să întri pe site-ul Superbet, să selectezi din meniul de sus REZULTATE, categoria LOTO şi să cauţi loteria la care ai pariat şi ora la care ai pus pariul. Indiferent dacă ai jucat online sau la o agenţie stradală. Întotdeauna îţi vor fi afişate toate rezultatele zilei, de la toate loteriile disponibile la Superbet, începând cu ora 00:00. Exact ca în imaginea de mai jos. E cea mai grea dintre variante. Dacă ai pus un bilet pe seară în ziua respectivă şi ai decis să-l verifici seara, ai ceva de scrollat până ajungi la ora exactă la care a avut loc extragerea.

Însă există o variantă mult mai uşoară, cea mai la îndemnă, pe care noi ţi-o recomandăm. Dacă ai jucat online, poţi verifica dacă biletul este câştigător fix la fel cum verifici orice pariu sportiv. Mergi la CONTUL MEU – ISTORIC PARIURI. Dacă ai pariat în varianta clasică, la agenţia din cartier, este necesar să introduci codul biletului în căsuţa VERIFICARE BILET. O găseşti în partea din dreapta sus a pagini.

                                                                                    Rezultate Loto Polonia, Grecia Kino

+ posts

Promotii