Urmareste-ne

Archive

SUPERBET ȘI-A LANSAT APLICAȚIA! SE POT CÂȘTIGA PREMII TIMP DE 30 DE ZILE!

Publicat

pe

Noua aplicatie Superbet

Peste 100.000 de pariori și-au descărcat deja aplicația Superbet! Cea mai nouă și mai complexă aplicație de pe piață aduce și premii jucătorilor care o instalează și testează! Valoarea totală a premiilor care pot fi câștigate timp de 30 de zile depășește 100.000 Lei! Tot ce trebuie să facă pariorii care își descarcă aplicația Superbet este să își deschidă cont și să plaseze minim un pariu folosind aplicația! În cadrul promoției „Mai mobili, mai câștigați” se acordă pariuri gratuite în fiecare zi și câte un iPhone Xs la fiecare 2 zile!

Aplicația e disponibilă gratuit pentru Android și iOS și poate fi descărcată de aici.

Loviturile câștigătoare se pot da mai ușor!

Superbet a dezvoltat aplicația pentru a fi de folos atât jucătorilor care preferă agențiile stradale, cât și pariorilor care joacă online.  Arată bine, e ușor de folosit și conține multe funcționalități care fac viața pariorilor mai ușoară. Fără să fie nevoiți să deschidă cont online, jucătorii din agenție pot să-și facă bilete virtuale și să le plaseze mai ușor la casierie, doar cu un simplu scan, de asemenea, ei își pot scana biletele puse în agenție și pot primi notificări privind toate evenimentele din meciurile pariate. Acum nu mai e nevoie să urmărească ei evoluția partidelor fiindcă aplicația le spune mereu ce pariuri prind.

Informație pentru super-inspirație!

Aplicația oferă zilnic, avancronici exclusive pentru cele mai importante meciuri, statistici complete, scoruri live, precum și programul transmisiunilor TV. Superbet a integrat și un streaming modern care ajută pariorii să poată urmări concomitent partida și să navigheze în același ecran și prin oferta de pariuri live. Notificările pe meciuri și ligi, mizele predefinite, ușurința de alimentare a contului și mai ales de retragere a câștigurilor sunt alte puncte forte ale aplicației.

Aplicația laudă și talentul pariorilor!

Ei pot da share biletelor pe care le plasează, pentru a le arăta prietenilor cum se joacă meciurile cele mai pariate!

Descoperă și tu cea mai nouă aplicație din domeniul pariurilor sportive. Descarcă aplicația Superbet pentru Android sau iOS de aici

Intră în cursa pentru premiile de peste 100.000 Lei!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii