Urmareste-ne

Archive

Superbilet la final de octombrie! A luat 76.230 lei cu 5 meciuri!

Real Madrid
Real Madrid

Superbilet la final de octombrie! A luat 76.230 lei cu 5 meciuri! Norocosul câștigător a riscat o sumă destul de mare, dar a meritat la final! Clientul Superbet a jucat în online un bilet curajos, pe care a pariat aproape o mie de euro. 

Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletele câştigătoare. 5 evenimente pe un bilet câştigător Superbet

Un parior a ales să joace pariuri speciale din rundele weekendului trecut din La Liga și Serie A, și a meritat riscul. A jucat nu mai puțin de 4000 de lei pe un bilet cu cinci evenimente, cota 19.06, iar la finalul zilei era mai bogat cu 76.230 de lei. Cea mai mare cotă de pe bilet era 2.00, pe minimum 30 de cornere pentru echipele care au fost gazde în runda din Spania.

Peste 76.000 RON câştig la pariuri

Același pariu din Serie A, dar cu mici modificări, mai exact minimum 40 de cornere pentru echipele gazdă și o cotă mai mică, 1.65, a fost din nou câștigător, iar pariorul nostru se apropia cu pași repezi spre câștig. A jucat și pe goluri, mai exact minimum 20 de goluri în Serie A pe 30 octombrie 2019, dar și minimum două penalty-uri în runda din La Liga pentru ziua de 30 octombrie 2019.

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare