Urmareste-ne

Archive

Acum poţi câştiga peste 50 de milioane de lei. Vezi ce trebuie să faci pentru a obţine un profit colosal

Superbiletul săptămânii. Încep să apară şi veştile bune. După o pauză lungă şi neplăcută din cauza pandemiei, fotbalul mare îşi reintră în drepturi. Germania este prima care îşi reia campionatele şi avem parte, în sfârşit, de spectacol. Asta nu înseamnă, însă, că vom neglija consacratele Belarus sau Coreea. Vă propunem în continuare un superbilet cu o cotă 100, care vă poate aduce un câştig de peste 5.000 de lei (50 de milioane de lei vechi).

Bine ai revenit, Bundesliga! Cotă 2,15 la primul meci

Superbiletul săptămânii. În Bundesliga, Dortmund primeşte vizita lui Schalke, sâmbătă, de la 16:30. Stadionul Borussiei este o adevărată fortăreaţă, în ultimul an calendaristic nicio echipă nereuşind să câştige aici, nici în campionat, nici în Cupă şi nici în Liga Campionilor. Ironia sorţii, ultima echipă care s-a impus la Dortmund a fost chiar Schalke, cu 4-2, în aprilie 2019. Cele două au oferit deseori spectacol şi goluri, iar acum, după lunga pauză, vor avea sete de fotbal. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,15.

Leipzig e favorită în faţa surprizei Freiburg

Superbiletul săptămânii. RB Leipzig – Freiburg începe, de asemenea, sâmbătă, la 16:30. Gazdele sunt deja o forţă consacrată în Bundesliga, dar Freiburg este surpriza plăcută a acestui sezon. De la promovarea lui Leipzig pe prima scenă, cele două s-au întâlnit de 7 ori, de fiecare dată marcându-se cel puţin 3 goluri, iar RB a câştigat toate meciurile de pe teren propriu. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,91.

Bayern are foame de fotbal

Superbiletul săptămânii. Ultimul meci al etapei 26 din Bundesliga este cel dintre Union Berlin şi Bayern Munchen, duminică, de la 19:00. Oaspeţii nu mai au nevoie de nicio prezentare, dar despre gazde putem spune că au performat. Locul 11, ocupat în prezent, a depăşit aşteptările suporterilor şi bookmakerilor, care anticipau o luptă grea pentru evitarea retrogradării în cazul lui Union. Din păcate, primul adversar după pandemie este marele Bayern, care va avea poftă de joc şi cu greu ar putea fi oprit. „2 şi peste 3,5 goluri” are cota 2,30.

Hamburg n-are voie să facă paşi greşiţi

Superbiletul săptămânii. În 2.Bundesliga, Hamburg se deplasează la Furth, duminică, de la 14:30. Oaspeţii sunt pe poziţia a treia, loc de baraj, şi nu îşi permit paşi greşiti. Istoria e de partea loc, fiindcă nu au pierdut niciun duel direct de 8 ani. Furth e a cincea în clasament şi o echipă destul de puternică pe teren propriu. Nu credem că va avea puterea să câştige, dar poate marca oricând. „X2 şi ambele marchează” are cota 2,05.

BATE Borisov şi-a recăpătat strălucirea

Superbiletul săptămânii. În Belarus, BATE Borisov – FC Slutsk are startul sâmbătă, la 19:00. Gazdele pare că şi-au revenit în sfârşit. După ce sezonul trecut au ratat titlul, lucru care nu se mai întâmplase din 2013, anul acesta au început cu două înfrângeri în primele două etape. Următoarele cinci runde însă, nu au mai cedat, câştigând 4 dintre ele. Acum sunt pe primul loc, la egalitate cu Slutsk, dar echipa arată mult mai bine, reuşind un incredibil 5-3 în meciul precedent. Oaspeţii sunt pe 2, dar a pierdut pierdut dueluri tari de până acum. „1 pauză / 1 final” are cota 1,97.

Ulsan trebuie să răzbune sezonul precedent

Superbiletul săptămânii. Încheiem biletul cu partida dintre Suwon şi Ulsan Hyundai, în prima ligă coreeană, duminică, de la 10:30. Oaspeţii au început campionatul în forţă, câştigând cu 4-0 în prima etapă. În sezonul trecut, au pierdut dramatic titlul, la egalitate de puncte cu liderul. În ultimul meci, au fost înfrânţi „acasă” de Pohang cu 4-1, iar Jeonbuk a bătut cu 1-0 pe Gangwon şi a devenit campioană. Incluzând amicalele, Suwon nu a învins în niciuna din precedentele 10 „directe”. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,65.

Superbiletul de COTĂ 100

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii