Urmareste-ne

Archive

SuperCota Zilei 03.06.2018. Derby de zile mari pe biletul nostru

Publicat

pe

SuperCota Zilei 03.06.2018. Am ales pentru cea mai importantă cotă a zilei meciul dintre Flamengo și Corinthians, ce se dispută astăzi de la ora 22:00.

SuperCota Zilei 03.06.2018. FlamengoCorinthians

Gazdele sunt liderul campionatului cu 17 puncte și au un golaveraj total de 15-6. În ultimele cinci etape au un bilanț destul de bun: trei victorii, un rezultat de egalitate și o singură înfrângere. În partidele disputate pe propriul teren de Flamengo, gazdele noastre sunt neânvinse având un bilanț de trei victorii și un rezultat de egalitate, cu un golaveraj total de 7-1. În partidele disputate de Flamengo în acest sezon se marchează o medie de 2,6 goluri per meci, dar în total au cinci partide cu rezultatul de sub 2,5 goluri în meci.

Pariază gratuit pontul nostru: ambele echipe înscriu @ 2,00


Deschide AICI un cont rapid și legal la Superbet

  Depune și pariază între 40 lei și 500 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești jumătate din miză înapoi


Oaspeții sunt pe locul trei în clasament cu 14 puncte și au un golaveraj total de 11-6. În ultimele cinci partide au o evoluție bună și un bilanț destul de bun: două victorii, două egaluri și o înfrângere. În partidele disputate de Corinthians în deplasare lucrurile nu stau așa de bine, au reușit o victorie și un rezultat de egalitate, dar au și două înfrângeri, golaverajul fiind de 6-4. În partidele disputate de oaspeți se marchează o medie de 2,1 goluri per meci, iar în total au cinci partide de sub 2,5 goluri în meci. În sezonul trecut s-a impus Flamengo pe tern propriu cu 3-0, iar în meciul retur au obținut un rezultat de egalitate, scor 1-1.

SuperCota Zilei 03.06.2018. FlamengoCorinthians

În ultimele trei partide directe cu Flamengo gazde, rezultatul jocurilor a fost de fiecare dată peste 2,5 goluri în meci. Flamengo a marcat cel puțin un gol în fiecare din ultimele 11 partide disputate, iar Corinthians a marcat în fiecare din ultimele cinci jocuri disputate. Noi ne așteptăm la un joc spectaculos cu multe goluri marcate.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre zilnice

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii