Urmareste-ne

Archive

SuperCota Zilei 08.06.2017. Profit din fotbal

SUPERCOTA ZILEI 08.06.2017. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei este din calificarile pentru Campionatul Mondial, intre Costa Rica si Panama. 

 

SUPERCOTA ZILEI 08.06.2017. In zona Americii Centrale si de Nord, in calificarile pentru Campionatul Mondial din Rusia, avem parte in noaptea de joi spre vineri de un duel foarte interesant, cu o favorita clara. Este vorba despre meciul Costa Rica – Panama, unde mergem cu toata increderea pe 1 solist. Ultimul meci direct jucat in Costa Rica a fost castigat de gazde fara probleme, acestea impunandu-se cu 3-1. Mai mult, forma celor din Costa Rica nu este foarte buna, acestia avand nevoie urgent de o victorie pentru a opri seria proasta. Cota 1.55 pentru 1 solist.


PARIAZA COTA GRATUIT

  1. Deschide AICI un cont rapid la Superbet

  2. Depune si pariaza pana la 500 RON pe acest pont

  3. Daca il pierdem, primesti jumatate din miza inapoi


SUPERCOTA ZILEI 08.06.2017. Costa Rica a ajuns la cinci meciuri la rand fara victorie, asa ca e obligata sa ia toate cele trei puncte in aceasta noapte pentru a-si reveni. Inaintea acestei partide, in grupa de calificare, Costa Rica este pe locul doi, cu sapte puncte obtinute in patru meciuri. Are doua victorii, un egal si o infrangere, singurul meci pierdut fiind impotriva celor din Mexic, care ocupa si primul loc in grupa. Din cele patru partide, una singura a fost jucata pe teren propriu, pe care Costa Rica a castigat-o la scor cu SUA, 4-0!

SUPERCOTA ZILEI 08.06.2017. De partea cealalta, Panama ocupa un surprinzator loc trei in grupa, dupa o victorie, doua egaluri si o infrangere. Victoria a venit chiar in prima etapa, surprinzator, cu Honduras, echipa care a participat la ultimul Campionat Mondial. Ultimul meci disputat in deplasare a fost pierdut insa, 0-1 cu Trinidad Tobago. Panama nu se descurca foarte bine in deplasare, avand patru din ultimele cinci meciuri jucate afara pierdute.

Pariaza acum live la Superbet! Paruri unice, cote marite, castiguri crescute, oferte exclusive

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate