Urmareste-ne

Pariuri Sportive

SuperCota Zilei 23.03.2017 | Cel mai bun pariu vine de la Columbia – Bolivia

SUPERCOTA ZILEI 23.03.2017. Columbia – Bolivia, din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondiala, ne ofera cea mai importanta cota a zilei. Pariem aici ”H1 (-2)”, la o cota de 2.10.

SUPERCOTA ZILEI 23.03.2017. Columbia a avut o serie de meciuri infernale. A jucat de doua ori cu Brazilia si cate o data cu Paraguay, Uruguay, Chile si Argentina. A reusit o singura victorie in tot acest timp, 1-0 cu Paraguay. In rest, a fost invinsa de doua ori de Brazilia, a terminat la egalitate cu Chile si Uruguay si a pierdut in fata Argentinei, scor 0-3. Asadar, n-a avut timp sa respire, intrucat toate aceste meciuri le-a jucat in aproximativ sase luni! Chiar si dupa aceste partide crunte, Columbia a ramas in apropierea locurilor care duc la Cupa Mondiala din Rusia.

Pariaza acum live la Superbet! Paruri unice, cote marite, castiguri crescute, oferte exclusive

SUPERCOTA ZILEI 23.03.2017. Columbia e pe locul sase al clasamentului din America de Sud, avand 18 puncte acumulate, cu unul mai putin decat Argentina, echipa care sta pe locul de baraj. Nici pozitiile care duc direct la turneul final din Rusia nu sunt departe. Doar doua puncte ii trebuie Columbiei pentru a ajunge pe locul trei. Evident, doar daca echipele aflate in fata ei pierd toate pe linie… Meciul cu Bolivia are loc joi seara, de la ora 22:30. Ultimele trei meciuri directe disputate in Columbia au fost castigate in handicap de echipa gazda: 5-0, 2-0, 2-0 au fost scorurile.


Pariezi 500 RON pe H1 (-2) > Castigi 1050 RON

Daca joci acest pariu la Superbet, poti obtine un profit net de 250 RON. In acelasi timp, primesti jumatate din miza inapoi daca pariul va fi pierdut. Exemplu: ai pariat 100 RON, iar Columbia – Bolivia s-a terminat 0-0, in cont vei avea 50 RON.

  1. Deschide AICI un cont rapid la Superbet

  2. Depune si pariaza pana la 500 RON pe acest pont

  3. Daca il pierdem, primesti jumatate din miza inapoi

SUPERCOTA ZILEI 23.03.2017. Avand in vedere ceea ce s-a petrecut in Columbia, alegem sa pariem pe o noua victorie in handicap a formatiei lui James si Falcao. Bolivia este o echipa modesta, situata pe penultimul loc al clasamentului cu doar sapte puncte stranse dupa 12 meciuri. In plus de asta, Bolivia are probleme serioase si tinde sa piarda in handicap meciurile jucate impotriva unor echipe mai bune ca ea. Spre exemplu, ultimul meci, cel cu codasa Venezuela, Bolivia l-a pierdut cu 0-5! Brazilia, Peru, Argentina si Chile au castigat la o diferenta de minimum doua goluri in fata ei!

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate