Urmareste-ne

Archive

SuperCupa #Jucămdeacasă a ajuns în semifinale. Cota 2.25 fără emoții

SuperCupa #Jucămdeacasă a ajuns în semifinale. Cota 2.25 fără emoții, din pariuri pe cine merge mai departe, în marea finală programată duminică seară. Jocurile din semifinale sunt programate în această seară de la 22:25, respectiv 22:55.

SuperCupa #Jucămdeacasă a ajuns în semifinale

  • Primul duel pune față în față două dintre cele mai iubite echipe din România, Univ. Craiova și Petrolul Ploiești, unde favoriți sunt oltenii. Ne așteptăm să se califice fără emoții în finală, mai ales că au demonstrat că formează cea mai puternică echipă din competiție. Cota pentru calificarea în ultimul act este 1.45.

Cota 2.25 fără emoții

  • Al doilea duel unde avem o favorită pentru calificarea în finală este Dinamo București – Academica Clinceni, unde oaspeții sunt cotați cu 1.55 pentru a merge mai departe. Împreună, cele două partide pe același bilet oferă cota 2.25.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii