Urmareste-ne

Archive

SuperCupa #Jucămdeacasă – marea finală Univ. Craiova – Dinamo. Ce joci?

SuperCupa #Jucămdeacasă – marea finală Univ. Craiova – Dinamo. Ce joci? Ambele echipe au arătat un fotbal foarte bun în această perioadă, fiind în formă. Partida este programată de la ora 22:25 și este transmisă în direct pe Pro X.

SuperCupa #Jucămdeacasă

  • Oltenii au defilat până în ultimul act, reușind să își câștige grupa cu 16 puncte din 18 posibile, fără gol primit, apoi le-au eliminat pe SS Politehnica, ACS Politehnica Timișoara și Petrolul Ploiești. Automat, Univ. Craiova este favorită la câștigarea competiției.

Marea finală Univ. Craiova – Dinamo. Ce joci?

  • Dinamo a câștigat grupa din care a făcut parte, dar a fost aproape de eliminare în optimile de finală. La fel s-a întâmplat și în sferturi, când a pierdut primul meci cu Farul dar a întors rezultatul în retur. În semifinale a trecut de Academica Clinceni.
  • La cum au arătat cele două echipe în această competiție, ne așteptăm ca oltenii să se impună în acest duel.

Univ. Craiova – Dinamo București SC-1 @ 2.35

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii