Urmareste-ne

Ponturi specialisti

SuperGigi îţi aduce biletul de weekend (6-7 mai 2023): 1.000.000 de lei!!!

SuperGigi îţi aduce biletul de weekend (6-7 mai 2023): 1.000.000 de lei!!!

Invitat în emisiunea Fanatik SuperLiga din 5 mai 2023, SuperGigi vrea să facă pagube la Superbet cu biletul de weekend (6-7 mai 2023)! A ales 25 de meciuri, iar câştigul potenţial este fabulos: 1.000.000 de lei. Sau, altfel spus, maximumul posibil pentreu un bilet plasat.

SuperGigi îţi aduce biletul de weekend (6-7 mai 2023): 1.000.000 de lei!!!

„Acum să vă arăt un bilet cu ce e tare pe tot weekendul acesta. Eu îl am deja plasat. Doar vă trec puţin prin el. Are 25 de meciuri, cotă trei mii şi ceva. E plasat deja pe contul meu. Are 100 de replicări deja.

Printre altele, am Voluntari în handicap, Hamburg – Paderborn, locul 3 cu 4 în Germania 2. Pe Hamburg cred că o sare iarăşi promovarea. Am GG sau peste 2,5 goluri.

Am Dinamo, am gol Eitracht Frankfurt la Hoffenheim. Un meci frumos M’gladbach – Bochum, care e şi de 1 solist, dar eu am luat 1X…

Bournemouth cu Chelsea, am luat două goluri, dar eu zic că o să fie 3. Trebuie să facă şi Chelsea un meci cât de cât, nu se poate chiar aşa… E studiu de caz ce s-a întâmplat sezonul acesta la Chelsea. Au greşit şi la antrenori.

Luna mai e Burning Hot cu 259 rotiri gratuite. Profită şi tu!

„Atenţie în Italia!”

Atenţie în Italia! Toate echipele mari din Italia, cu excepţia lui Napoli, au meciuri în cupele europene la mijlocul acestei săptămânii… Şi Napoli, deja campioană… Va fi probabil sărbătoare pe Stadionul Maradona din Napoli. Cred, totuşi, că va câştiga cu Fiorentina, pentru că Fiorentina va juca în Conference League cu Basel acasă. Cred că Fiorentina va veni cu rezervele şi va fi 1 solist acolo. Dar, în rest, sunt numai derby-uri între echipele mari: Roma, Milan, Inter…

Avem prin Franţa meciuri. Avem nişte dezamăgiri mari: Bayern şi PSG. Eu cred că o să câştige ambele etapa asta, dar aţi văzut cum joacă… Ruşine totală. Bayern abia a bătut 2-0 pe Hertha, deşi noi credeam că o să o descalţe. Mare atenţie.

Avem Farul – Rapid, pe care l-am jucat pe toate biletele. Dacă ne arde Rapidul ne-a curăţat de tot, se înroşeşte tot SuperSocialul.

Avem Lens – Marseille, meci important pentru Champions League şi, de ce nu, de doi bani speranţe… dacă PSG este dispusă să facă atâtea prostii în campionat. Au şi problema asta cu Messi, probabil vor sta în Mbappe să îi scoată. Angers – Monaco, meci de 2 solist, dar şi de goluri marcate. Monaco vine după un 0-4 inexplicabil cu Montpellier.

Avem în Suedia… V-am spus: uitaţi-vă la campionatele astea, pentru că în curând o să rămânem cu ele şi e bine să fim informaţi să avem ce paria înainte de preliminariile cupelor europene. Malmo a început foarte puternic şi cred că o să câştige meciul de acasă cu AIK. Hacken a început foarte bine şi marchează mult.

Napoli cu Fiorentina am luat. Bodo/Glimt, în Norvegia, are la Lillestrom. Două echipe care şi marchează, şi primesc. Ar trebui să iasă multe goluri. Eu am mers X2.

Cornerele cu care v-am împuiat capul la CFR Cluj – U Craiova. Troyes – PSG, 2 solist. Nişte meciuri prin Suedia şi închei luni cu FCSB şi Sepsi.

De obicei pun 100 de lei, dar aici am ajustat. Să vezi ce înseamnă lăcomia. Am pus 119 lei, ca să am câştigul ăla maxim de 1.000.000 de lei, cât e la Superbet. Un milion e câştigul maxim per bilet, dar poţi să pui biletul de mai multe ori. Îl repeţi de 5 ori, înseamnă 1.000.000 de euro. 

SuperGigi îţi aduce biletul de weekend (6-7 mai 2023): 1.000.000 de lei!!!

SuperGigi îţi aduce biletul de weekend (6-7 mai 2023): 1.000.000 de lei!!!

Pariază biletul de weekend la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate