Urmareste-ne

Superbet

Sezon nou, bonus nou! Superliga vine cu 23+24 la Superbet

Superliga vine cu 23+24 la Superbet

Noul sezon vine cu o nouă promoție Superbet, de tipul Bet&Get: SuperLiga 23+24. Mai exact, în fiecare etapă de campionat, poţi paria 23 de lei şi primeşti un bonus de 24 de lei în forma unui pariu gratuit.

SuperLiga 23+24 în sezonul 2023-2024

SuperLiga 23+24 este noul bonus dedicat campionatului românesc. După ce, în anii trecuţi, au fost 20+21, 21+22 şi 22+23, acum Superbet s-a „updatat” la sezonul în curs, adică 2023-2024.

Mecanismul e cât se poate de simplu şi de eficient. Te loghezi în contul tău de jucător (pe site sau în aplicaţie) şi îţi va apărea o fereastră de tip pop-up care te întreabă dacă vrei bonusul. Apeşi pe butonul ACCEPT şi gata. Apoi, pariezi pe meciurile din SuperLiga minimum 23 de lei, aştepţi validarea biletului tău şi câştigi un pariu gratuit de 24 de lei.

SuperLiga 23+24 e o promoţie exclusivă Superbet. În fiecare etapă, o singură dată pe etapă, poţi câştiga un pariu gratuit în valoare de 24 de lei. Ca să beneficiezi de bonus, trebuie să pariezi 23 de lei, live sau pre-meci, pe orice partidă din SuperLiga.

Care sunt cotele minime

Cotele minime pe care trebuie să le ai depind de tipul de bilet jucat. Astfel, dacă joci single (un singur meci pe bilet), cota nu poate fi mai mică de 1,60. Biletele de tip acumulator (două sau mai multe partide) necesită o cotă totală de cel puţin 2,50.

Promoţia SuperLiga 23+24 este valabilă între 14 iulie 2023 şi 9 martie 2024. Adică, pe parcursul celor 30 de etape din sezonul regular al campionatului românesc. Dar, cel mai probabil, va fi prelungită şi pentru play-off şi play-out.

Cum participi la SuperLiga 23+24

Ca să nu ratezi promoția, fii atent la câteva detalii!

  1. Se ţine cont doar de biletele plasate DUPĂ ce ai apăsat pe butonul Accept. Dacă pariezi înainte, nu primeşti bonusul.
  2. Pariul de 23 de lei trebuie să fie din bani reali, nu din alte bonusuri pe care le-ai putea avea în cont.
  3. Se iau în calcul doar biletele care conţin unul sau mai multe meciuri din SuperLiga. Biletele tale pot fi live sau pre-meci.
  4. Nu uita de cotele minime pe bilet: 1,60 pentru cele de tip single şi 2,50 pentru cele cu mai multe meciuri.
  5. Poţi să te foloseşti şi de oferta SuperCota. Dar, ATENŢIE!, selecţiile din SuperExtra şi cele din Speciale nu sunt luate în considerare.
  6. Biletele la care dai Cash Out şi cele anulate sau pe competiţii anulate, pariurile care primesc, indiferent de motiv, cota 1,00 nu se iau nici ele în considerare.

Cât e bonusul şi cum îl iei

Pe fiecare etapă, dacă accepţi promoţia şi pariezi minimum 23 de lei, primeşti un pariu gratuit de 24 de lei. Se aplică tuturor celor 30 de etape. Deci, 24*30=720 de lei bonus în acest campionat, doar pentru tine.

Vei primi pariul gratuit în cel mult 48 de ore de la încheierea etapei. Aşa spune regulamentul promoţiei. Dar, de obicei, bonusul îţi este acordat imediat ce ţi s-a validat biletul pariat cu minimum 23 de lei.

După ce ai primit bonusul, ai 24 de ore la dispoziţie să îl accepţi. Superbet îţi dă, dar trebuie să fii şi tu de acord! După ce dai accept, o să primeşti cei 24 de lei în contul tău, în balanţa bonus, la categoria Pariu Gratuit.

Cum foloseşti pariul gratuit

Ai primit pariul gratuit de 24 de lei, înseamnă că ai mai mulţi bani cu care să te joci. Când pui un bilet, poţi să alegi între bani reali şi pariul gratuit. (Mai puţin atunci când pui un live rapid pe un singur eveniment, caz în care se foloseşte automat suma din Pariu Gratuit).

Condiţia de rulaj este x1. Adică pui biletul (cu fonduri din pariul gratuit), iar dacă e câştigător păstrezi câştigul. Atenţie, doar profitul intră la tine. Spre exemplu, pui un bilet cu 20 de lei pe cotă 2,50 şi e „verde”. Tu câştigi efectiv 30 de lei, pentru că se scade miza de 20, care a fost gratuită.

Nu eşti obligat să foloseşti tot pariul gratuit dintr-o dată. Poţi să îl împarţi în mai multe bilete sau să îl combini cu bani cash din contul tău.

Ai 7 zile la dispoziţie să joci suma primită sub formă de pariu gratuit. După acest termen (se calculează din momentul acordării), va expira, iar fondurile vor fi şterse din balanţa bonus.

Nu ai nicio restricţie pentru competiţii când pariezi pariul gratuit câştigat. Nu mai eşti limitat la SuperLiga, ca la biletul iniţial, şi poţi juca orice din secţiunile Sport şi Live. Chiar şi alte sporturi în afară de fotbal. Trebuie doar să te încadrezi în cele 7 zile de valabilitate.

Mai mult, poţi să pui cote din ofertele SuperCota, SuperExtra şi Speciale. Ai chiar şi Cash Out! Iar dacă biletul este anulat sau decis cu o cotă de 1,00, pariul gratuit îţi va fi returnat în cont.

Nu poţi, în schimb, să joci pariul gratuit pe bilete de tip sistem!

Un singur bonus activ

De ţinut minte e faptul că nu poţi să ai decât un SINGUR bonus activ în cont. Dacă vrei pariul gratuit de la SuperLiga 23+24 şi ai deja un bonus activ, va trebui să faci rulajul celui activ în cel mult 3 zile. Atât va sta în aşteptare cel nou. Dacă trece această perioadă, noul pariu gratuit va expira şi nu-l vei putea juca. Noul bonus se activează automat la finalizarea precedentului.

Dacă faci o cerere de retragere înainte de a finaliza rulajul, fondurile din balanţa bonus şi câştigurile aferente lor se vor anula. Pe scurt, nu poţi să retragi nimic până nu joci toţi cei 24 de lei.

Să fie verde!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate