Urmareste-ne

Agentii Autorizate

SuperMilion Euro 2020. Câștigă un milion de lei în doar zece zile!

Înregistrează-te la Superbet.ro acum, răspunde la 10 întrebări despre Euro 2020 și vei putea câștiga marele premiu de 1.000.000 lei! În plus, vei putea primi apoi alți 500 Lei Bonus Online la primele 3 depuneri și te vei bucura în orice moment de toate promoțiile Superbet!

Răspunde la 10 întrebări pentru un milion lei cash!

Pariem că vrei să știi cum poți ajunge milionar în 10 zile. Avem o varianta. Răspunde la 10 întrebări despre Euro acum și poți câștiga 1.000.000 lei cash.

Fă-ți cont la Superbet.ro și profită de oferta limitată. Pune gratuit pronostic pentru fiecare întrebare și intră în cursa pentru SuperMilion. Vrei și super cote și promoții Euro și speciale Euro.

Cauți premii Euro și știi că Euro când începe pe 11 iunie te va găsi pregătit.

Știi echipe, știi grupe, ai pariuri pregătite și ai hotărât cu cine ții. Italia, Elveția, Turcia, Țara Galilor (grupa A), Belgia, Danemarca, Finlanda, Rusia (grupa B), Austria, Olanda, Macedonia de Nord, Ucraina (grupa C), Anglia, Croația, Cehia, Scoția (grupa D), Spania, Suedia, Polonia, Slovacia (grupa E), Franța, Portugalia, Germania, Ungaria (grupa F – grupa morții la Euro) sunt calificatele la Euro.

Cu siguranță că ai văzut această euro listă cu țări și deja ai început să intri în atmosferă. Campionatul European 2021 păstrează numele de Campionatul European 2020.

București e gazdă Euro, Arena Națională este stadion Euro și în drumul spre finala Euro de pe Wembley, la noi în țară va ajunge una dintre superforțele Franța, Germania sau Portugalia.

Înregistrează-te la Superbet.ro și joacă gratuit pentru SuperMilion.

Oferta este valabilă în perioada 31 mai – 11 iunie.

Pentru a putea câștiga 1,000,000 RON, jucătorii trebuie să se înregistreze și să răspundă corect la zece întrebări cu privire la desfășurarea EURO 2020, până vineri, 11 iunie, la ora de start a duelului Italia – Turcia. Campania se adresează atât noilor clienți, cât și clienților existenți. Important de știut: participanții trebuie să aibă verificarea identității efectuată înainte de încheierea fazei grupelor pentru a putea încasa banii.

Dacă mai mulți clienți vor răspunde corect la cele 10 întrebări, premiul va fi împărțit în mod egal fiecărui câștigător. Pentru a putea câștiga marele premiu, un client este nevoit să răspundă corect la primele nouă întrebări, iar la cea de-a zecea întrebare este suficient să aibă cel mai apropiat răspuns de minutul exact al primului gol.

SuperMilion! Câștigi un milion de lei în doar zece zile!

Iată care sunt cele 10 întrebări care îți pot aduce UN MILION DE LEI de la Superbet.

1. Câte meciuri vor ajunge la reprizele de prelungiri? Sub/Peste 4,5

Sunt luate în considerare toate meciurile din fazele superioare ale competiției.

2. Va fi o câștigătoare în premieră a turneului? Da/Nu

Germania, Spania, Franța, Italia, Portugalia, Olanda și Danemarca sunt echipele participante la Euro 2020 care au câștigat anterior competiția, deci NU vor fi considerate câștigătoare în premieră.

Chiar dacă URSS și Cehoslovacia au câștigat competiția, continuatoarele Rusia, respectiv Cehia vor fi considerate câștigătoare în premieră, în cazul unui eventual triumf.

3. Câte goluri va marca în total golgheterul turneului? Sub/Peste 5,5

Sunt luate în calcul golurile marcate în timpul regulamentar și în reprizele suplimentare. Golurile marcate la loviturile de departajare și autogolurile NU se vor lua în considerare.

4. Care va fi numărul maxim de cartonașe galbene într-un meci? Sub/Peste 9,5

Se vor lua în considerare atât cartonașele galbene acordate în timpul regulamentar, cât și cele din reprizele de prelungiri. Cartonașele primite de non-jucători (jucători care au fost înlocuiți, antrenori, jucători aflați pe bancă) nu se iau în considerare. Cartonașul roșu NU se consideră două cartonașe galbene.

5. Care va fi numărul maxim de goluri marcate într-un meci? Sub/Peste 6,5

Se vor lua în calcul doar golurile marcate în timpul regulamentar. Golurile marcate în reprizele suplimentare și la loviturile de departajare NU se vor lua în considerare.

6. Care va fi numărul maxim de cornere într-un meci? Sub/Peste 18,5

Se vor lua în considerare cornerele din timpul regulamentar și cele din reprizele de prelungiri.

7. Câte autogoluri vor fi în turneu? Sub/Peste 3,5

Se vor lua în considerare autogolurile din timpul regulamentar și din eventualele reprize suplimentare.

8. Câte cartonașe roșii vor fi în turneu? Sub/Peste 5,5

Se vor lua în considerare cartonașele roșii din timpul regulamentar și din eventualele reprize suplimentare. Cartonașele primite de non-jucători (jucători care au fost înlocuiți, antrenori, jucători aflați pe bancă) nu se iau în considerare.

9. Câte goluri vor fi în turneu? Sub/Peste 126,5

Se vor lua în considerare atât golurile marcate în timpul regulamentar, cât și cele înscrise în reprizele suplimentare. Golurile marcate la loviturile de departajare NU se vor lua în considerare.

10. Care va fi minutul primului gol din finală? (Pentru lovituri de departajare, selectează 121+) 1-121+

Minutele adiționale din prima repriză se consideră 45. Aceeași regulă se aplică și pentru cea de-a doua repriză și pentru posibilele reprize suplimentare. Exemplu: Primul gol al finalei se înscrie în minutul 90+2. În acest caz, minutul 90 este considerat răspunsul câștigător. Exemplu 2: Primul gol al finalei se înscrie în primul minut adițional al reprizei a doua suplimentare –  120+1. În acest caz, minutul 120 este considerat răspunsul câștigător.

+ posts

Bilete câștigătoare