Urmareste-ne

Archive

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei INSTANT pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

Chiar dacă meciurile FCSB – Dinamo au scăzut din intensitatea de altă dată, ofertele speciale pentru ”Derby de România” au rămas la fel de profitabile. Cei de la MaxBet au o ofertă mai mult decât de interesante pentru această partidă, programată sâmbătă la ora 20:30.

În ce constă oferta/bonusul celor de la MaxBet. Tot ce trebuie să faci este să ai un cont pe această platformă de pariuri. Dacă nu ai, îți poți face unul AICI. Mai departe trebuie să pariezi 100 ron pe un marcator (nu contează, ori Dinamo, ori FCSB) și primești 50 ron la fiecare gol al echipei lui indiferent dacă jucătorul tău marchează sau nu. 

Cum funcționează, de fapt?

1. Pariază minim 100 ron, din fonduri cash, pe un jucător să marcheze în meciul FCSB – Dinamo.

2. Vei primi 50 ron pariu gratuit de fiecare dată când echipa lui înscrie!

• De exemplu, dacă pariezi pe florinel coman să marcheze, vei câștiga câte un pariu gratuit de 50 ron de fiecare dată când fcsb înscrie.A așadar, dacă fcsb înscrie 3 goluri: tu vei câștiga: 3 x 50 = 150 ron în pariuri gratuite!

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare