Urmareste-ne

Biletul zilei

SuperPonturi de la SuperGigi în SuperLiga pentru 18 martie 2023

superponturi supergigi 18 martie
SuperPonturi de la SuperGigi în SuperLiga pentru 18 martie 2023

SuperGigi revine în emisiunea Fanatik SuperLiga cu superponturi pe SuperLiga, pentru sâmbătă, 18 martie 2023. Campionatul românesc intră în faza play-off/play-out, iar SuperGigi te ajută să îţi sporeşti bugetul. În emisiunea lui Horia Ivanovici, expertul Superbet a oferit mai multe superpariuri, pe care le poţi juca şi tu.

Superponturi SuperGigi: Botoşani – Chindia

Botoşani – Chindia deschide ziua de sâmbătă, 18 martie, iar pentru superponturi SuperGigi a ales un SuperPariu: „Chindia sub 2,5 goluri, sub 6,5 cornere şi sub 3,5 cartonaşe”. Cota era una destul de mică vineri, doar 1,40, dar a crescut vertiginos. 1,70 este acum cota pentru superpariul ales de expertul Superbet.

VEZI TOATE SUPERPONTURILE DIN EMISIUNEA FANATIK SUPERLIGA AICI!

Oferta lunii la Superbet: 200 de rotiri gratuite la Shining Crown

FCSB – Universitatea Craiova, la cotă 1,40

„Mergem la FCSB – Universitatea Craiova, un prim duel puternic din acest play-off. Practic, meciul care deschide play-off-ul SuperLigii în acest sezon. Căutăm şi aici un superpariu. L-am ochit deja: FCSB marchează minim un gol şi FCSB va avea minim 3 cornere în acest meci”, a spus SuperGigi la Fanatik SuperLiga. Cota pentru acest pronostic este de 1,40.

SuperPonturi SuperGigi 18 martie

SuperPonturi SuperGigi 18 martie

SuperGigi este o prezenţă constantă în emisiunea Fanatik SuperLiga, moderată de Horia Ivanovici. Îi puteţi urmări pe cei doi şi duelul lor de pronosticuri în fiecare vineri.

Fanatik SuperLiga poate fi urmărită LIVE, in fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:30

Pariază SUPERPONTURILE la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate