Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Suporterii români mizează pe crabii echipelor adverse la Microbist de România

 Emisiunea tv Microbist de România, susținută de Betano, programează diseară episodul al șaselea în care suporterii merg mai departe cu întrecerile.

Diseară vom avea, în premieră mondială, o cursă de crabi-fantomă, organizată pe structura unei curse de cai. Suporterii celor 10 cluburi vor fi nevoiți, astfel, să mizeze pe crabii altor cluburi.

Proba de echipă va fi o premieră pentru Europa, primul joc oficial de Bashi, un mix între tenis și baseball. Este un joc atât de antrenant, încât ar putea avea o federație de profil în Romania. Iar în show, acest joc a demonstrat că permite realizarea unor surprize mai mari decât în Cupa României.

Urmărește totul pe larg, miercuri de la ora 22:00 pe TVR1, în episodul 6 al emisiunii. La  ora 23:00, miercuri seara poți viziona episodul exclusiv pe canalele de Youtube și Facebook ale Betano.

Ce este Microbist de România?

Microbist de România este primul reality show din lume făcut la suporteri pentru suporteri. Cine va câștiga la capătul seriei de 13 episoade?

Vedetele show-ului sunt  zece microbiști trimiși de cele mai iubite zece  echipe de fotbal din România. Fiecare club – FCSB, Dinamo, Universitatea Craiova, CFR Cluj, FC Botoșani, Rapid, Poli Timișoara, Petrolul Ploiești, U Cluj și Farul – și-a trimis în concurs câte un „ambasador”.

Microbist de România i-a luat pe toți suporterii și i-a dus într-o locație de vis, în Insulele Maldive din Oceanul Indian. Cei zece se vor lupta pentru victorie, în probe sportive individuale unul contra altuia, dar și întreceri de echipă cinci contra cinci. Fiecare probă înseamnă puncte, iar cel care le va aduna pe cele mai multe va primi trofeul și un tratament de lux la Istanbul!

For fi 20 de probe în total, majoritatea premiere mondiale în sport sau premiere în România. Imagini cu suporterii români în Maldive vor fi, episod de episod, care de care mai spectaculoase. Fanii au dat totul pe teren, și-au reprezentat echipele cu mândrie și înverșunare.

  • Fotbalul pe un banc de nisip disponibil în Ocean doar pentru o oră din zi, vă va ține cu sufletul la gură.
  • Proba de pescuit de noapte va scoate la iveală lucruri neașteptate.
  • Cultura generală din sport nu va lipsi, iar cine va greși va fi trimis la apă!
  • Cine va trage cel mai bine în zidul advers după ce s-a învârtit și a amețit?
  • Cine va avea curajul de a înota pe placă cu rechinii atingându-l la picioare?
  • Și câte și mai câte vor fi. 20 de probe, 10 microbiști.

Microbist de România programează câte un episod în fiecare miercuri, de la ora 22:00 pe TVR1. După ora 23:00, în fiecare miercuri seara poți viziona episodul exclusiv pe canalele de Youtube și Facebook ale Betano.

Bilete câștigătoare