Urmareste-ne

Archive

Tenis US Open: Biletul din 7 septembrie 2020. Cotă 2,51 din două partide

Tenis US Open: Biletul din 7 septembrie 2020. Cotă 2,51 din două partide. Una dintre ele este cea de dublu în care joacă Horia Tecău și cea de-a doua este din optimile la simplu, Felix Auger Aliassime – Dominic Thiem.

Tenis US Open: Biletul din 7 septembrie 2020

  • Biletul cu tenis de la US Open din 7 septembrie 2020 este compus dintr-o partidă de la simplu și una de la dublu, ambele de la masculin. Dominic Thiem, favoritul numărul doi la începutul turneului, îl întâlnește pe Felix Auger Aliassime. Austriacul a trecut în primul tur, al 2-0 la seturi pentru el, după abandonul adversarului, apoi a trecut de Nagal, 3-0, și în actul precedent de Cilic, cu 3-1. De partea cealaltă, canadianul a câștigat 3-1 în la debut și au urmat pe urmă două victorii cu 3-0, A. Murray și C. Moutet. Mă așept ca favoritul numărul unu, după descalificarea lui Djokovic, să se califice mai departe. Victoria lui Thiem are cotă 1,52.

Biletul cu tenis de la US Open, 7 septembrie 2020

  • Ultima partidă de pe biletul cu tenis de astăzi este cea de la dublu în care joacă Horia Tecău. Românul și partenerul său i-au eliminat pe favoriții numărul 1 în optimi și au produs cea mai mare surpriză de până acum la dublu. De partea cealaltă, Bopanna și Shapovalov au eliminat perechea cotată cu șansea a șasea la câștigarea turnului. Meciul de acum va fi mai echilibrat decât pare la prima vedere, însă am încredere în jocul mult mai bun al lui Tecău și Rojer.
Tenis US Open: Biletul din 7 septembrie 2020. Cotă 2,51 din două partide

Tenis US Open: Biletul din 7 septembrie 2020. Cotă 2,51 din două partide

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare