Urmareste-ne

Biletul zilei

Terminăm săptămâna cu un posibil câștig de 2.185 lei. Te bagi?

Chiar dacă Europa este lovită din plin de noul val COVID, tot am găsit câteva partide interesante din care să facem un bilet care să ne aducă bucurii.

Sepsi – FCSB dublează cota

Deschidem biletul cu partida din Liga 1 dintre Sepsi și FCSB, unde ne așteptăm ca oaspeții să aibă o partidă mai grea decât se așteaptă. Din acest motiv, mergem cu încredere pe GG, la cota 2.22, deoarece Sepsi este mereu capabilă să facă o figură frumoasă împotriva favoritelor.

Continuăm cu cealaltă rivală la titlu, CFR Cluj, care joacă pe teren propriu împotriva celor de la FC Argeș Pitești. Victoria clujenilor pare sigură, așa că pariem pe 1 solist la cota 1.57.

Cota 2.15 la Wolves – Chelsea

Ne mutăm în Premier League, unde avem parte de un duel interesant între Wolves și Chelsea, unde avem cota 2.15 pentru goluri de ambele părți.

Tot din Premier League este și duelul Spurs – Liverpool, unde mergem pe 2 solist la cota 1.62, având în vedere câte absențe există la echipa londoneză.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare