Urmareste-ne

Archive

Ți-am pregătit două cote mari din Anglia. Ai curaj să le joci?

Sursa foto: curios.com

Rubrica „Pariuri cu atitudine” este locul potrivit pentru pariorii dornici să mizeze pe cote mari. În vreme ce duelurile din Liga Campionilor ne propun două favorite certe în această seară, meciurile din ligile inferioare engleze sunt mult mai echilibrate, iar cotele oferite de bookmakeri, pe măsură.

# După o serie mai puțin reușită, Sheffield Wed și-a revenit, legând patru meciuri fără înfrângere și fără gol primit, dintre care trei victorii la rând. Gazdele nu sunt sigure încă de prezența în barajul de promovare, urmăritoarele sale aflându-se la doar câteva puncte distanță. Blackburn, de cealaltă parte, ocupă un liniștitor loc 15 și nu mai are niciun obiectiv pe acest final de sezon. 

Sheffield Wed – Blackburn 1 @ 2.00

# Dacă oaspeții sunt aproape siguri de menținerea în League One, gazdele au doar un punct peste linia de retrogradare. Fleetwood a evolua modest în ultima vreme, însă vine după două deplasări în care a reușit să plece neînvinsă, motiv să ne încredem într-o revenire de formă a echipei care a obținut șapte victorii pe teren propriu în actuala stagiune. 

Fleetwood – Peterborough 1 @ 2.45

Sursa foto: curios.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate