Urmareste-ne

Archive

Ți-am pregătit două pronosticuri din oferta de baschet și tenis

Sursa foto: sports.inquirer.net

Euroliga și Masters-ul de la Monte Carlo sunt competițiile numărul 1 în momentul de față în baschet și tenis. betmag.ro ți-a pregătit două pronosticuri pentru cele mai atractive dueluri ale zilei de joi. 

# Turcii au câștigat la șase puncte primul meci al seriei cu Real Madrid, astfel că o nouă victorie obținută joi seara îi duce în Final Four-ul de la Berlin. Ne așteptăm la o partidă ceva mai spectaculoasă decât precedenta, în care madrilenii au fost catastrofali de la trei puncte (23,5% procentaj al reușitelor!). În plus, doar de două ori în ultimele cinci luni s-a întâmplat ca Real să fie limitată la mai puțin de 75 de puncte în deplasare. 

Fenerbahce – Real Madrid Peste 156,5 @ 1.62

# Veteranul Roger Federer s-a prezentat excelent la primul său meci după o absență de aproximativ două luni, învingându-l în două seturi la Monte Carlo pe Garcia-Lopez. Elvețianul joacă în „optimi” cu spaniolul Bautista Agut, de care a trecut de fiecare dată în precedentele patru dispute fără a ceda vreun set. Masters-ul de la Monte Carlo reprezintă un adevărat pariu pentru Federer, acesta ajungând de patru ori în finală, fără a lua și trofeul. 

Federer – Bautista Agut 2-0 @ 1.55

Sursă foto: sports.inquirer.net

Agenții autorizate