Urmareste-ne

Archive

Ți-am pregătit trei meciuri pentru biletul zilei de joi – CÂȘTIGAT

Sursă foto: travelsportexperience.com

Îți prezentăm în continuare cele trei pronosticuri selectate pentru biletul zilei de joi. Cum oferta din fotbal este limitată, două dintre partide vin din Euroliga de baschet masculin. 

Eibar s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Spaniei întorcând pe teren propriu un rezultat de 0-3. Victoria senzațională reușită împotriva Ponferradinei le-a dat aripi gazdelor, care au bifat alte două victorii la zero în campionat, Las Palmas a primit gol în toate cele zece deplasări oficiale din acest sezon, însă în șapte dintre ele a reușit să și marcheze. Meciul direct din campionat s-a încheiat cu un succes al lui Eibar, scor 2-0.

După ce anul trecut a reușit să câștige trofeul, Real Madrid abia dacă a putut să prindă faza Top 16 în actuala ediție a Euroligii de baschet, pierzând jumătate din meciuri. Madrilenii se deplasează la Moscova, pentru confruntarea cu ȚSKA, echipă care vine după nouă victorii consecutive acasă, opt dintre ele cu minimum 90 de puncte înscrise.

Dacă Barcelona a debutat cu un eșec în faza Top 16, în compania lui Olympiakos, Khimki a învins-o acasă pe ȚSKA. Rușii nu străluesc însă în deplasare, suferind șase înfrângeri în ultimele zece partide oficiale. Barcelona și Khimki s-au mai întâlnit în Euroligă și în 2013, când fiecare s-a impus pe teren propriu.

24

BILETUL ZILEI DE JOI, 07.01.2016
Eibar – Las Palmas Peste 1,5 @ 1.47
ȚSKA Moscova – Real Madrid 1 @ 1.23
Barcelona – Khimki 1 @ 1.30
Cota finală: 2.35


Încasează un FREE BET de 25 RON!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un FREE BET în valoare de 25 RON.

Click pe imaginea alăturată pentru a afla pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a beneficia de acest bonus. Te așteaptă mii de evenimente sportive pe care poți paria zilnic în orice moment.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate