Urmareste-ne

Archive

Ți-am pregătit trei „soliști” pentru biletul zilei de miercuri – PIERDUT

Sursă foto: 101greatgoals.com

Liga Campionilor își află azi ultimele echipe care vor fi prezente în faza optimilor de finală. Pentru biletul zilei de miercuri ți-am pregătit trei partide în care gazdele speră să obțină biletele de calificare.

În vreme ce Valencia tocmai și-a schimbat antrenorul, Lyon este pe cale să-i urmeze mutarea. Învinși de Angers la ultimul meci de pe Stade Gerland și rămași fără nicio șansă de calificare în „primăvara europeană”, francezii sunt pregătiți să-și ia rămas bun de la Hubert Fournier. Valencia încă mai speră la accederea în optimile de finală, având nevoie de o victorie și ca Zenit să nu piardă cu Gent. Gazdele au un moral excelent după remiza 1-1 obținută în weekend cu liderul din La Liga, FC Barcelona.

AS Roma are de luat o revanșă pentru înfrângerea neașteptată din tur, când BATE a câștigat cu 3-2, conducând la un moment chiar și cu 3-0. Victoria le asigură romanilor prezența în următoarea fază a competiției, indiferent de ce se va întâmpla în meciul dintre Leverkusen și Barcelona. Trupa lui Rudi Garcia are patru partide la rând fără succes, însă în ultima poate acuza ghinionul, Torino egalând-o la 1 în minutul 90+4.

Maccabi Tel-Aviv aproape că nu a existat în această competiție, pierzând toate cele cinci jocuri din Liga Campionilor și marcând un singur gol. Dinamo Kiev, de cealaltă parte, speră la o calificare istorică. Are toate șansele să o realizeze, dacă ne gândim că o victorie cu echipa israeliană îi este suficientă.

BILETUL ZILEI DE MIERCURI, 9 DECEMBRIE
Valencia – Lyon 1 @ 1.44
AS Roma – BATE Borisov 1 @ 1.35
Dinamo Kiev – Maccabi 1 @ 1.15
Cota finală: 2.25 la Fortuna

Sursă foto: 101greatgoals.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate