Urmareste-ne

Archive

Titlul obtinut de Leicester, cea mai mare surpriza din istoria pariurilor sportive

Jamie Vardy, atacantul lui Leicester, gata să perforeze poarta lui Palace

Leicester este noua campioana din Premier League, echipa antrenata de Claudio Ranieri adjudecandu-si matematic titlul cu doua etape inainte de finalul sezonului, dupa ce Tottenham nu a reusit decat o remiza in partida cu Chelsea.

# Acest eveniment reprezinta o grea lovitura pentru toate casele de pariuri, numai cele din Marea Britanie raportand pierderi de peste 12 milioane de lire sterline.

# La startul sezonului, Leicester era cotata cu 5001.00, ce ce inseamna ca un singur euro pariat pe aceasta cota iti puteau aduce in plus alti 5000 de euro in acest moment.

# Multi suporteri ai echipei au pariat pe varianta in cauza, astfel ca acum au obtinut profituri de ordinul zecilor sau chiar sutelor de mii de euro. 

COTE LEICESTER
Sa castige titlul (5001.00)
Sa termine in Big Four (501.00)

Sursa foto: eplzone.com


betmag.ro recomanda cel mai avantajos BONUS din Romania!

fortuna bonus

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală si de Est, este online si in Romania (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienti sunt asteptati cu un BONUS de 50% pana la 150 RON, la cele mai bune conditii de rulare de pe piata pariurilor online din tara noastra. Tot ce trebuie sa faci este sa rulezi suma depusa de cinci ori, la o cota minima de numai 1.50 si apoi primesti bonusul pe care il poti retrage oricand doresti. CLICK AICI pentru a beneficia de aceasta promotie. La Fortuna poti depune si retrage bani fara card bancar, din orice agentie, suma minima fiind de 10 lei.


betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate