Urmareste-ne

Archive

Toate casele de pariuri online au scăzut cotele la acest meci

Sursă foto: n-tv.de

Vestea că Borussia Monchengladbach se deplasează la Mainz fără șapte jucători a determinat toate casele de pariuri online să scadă semnificativ cotele pe victoria gazdelor. 

Alvaro Dominguez, Jantschke, Dahoud, Herrmann, N. Schulz, G. Xhaka și Hahn sunt fotbaliștii care nu fac parte din lotul oaspeților pentru acest duel, toți fiind accidentați. În schimb, Mainz are la dispoziție întreg lotul, mai puțin mijlocașul columbian Soto, care oricum nu a jucat niciun minut în acest sezon.

Cota oaspeților a crescut de la 2.38 la 2.88 în ultimele 24 de ore, în timp ce cota gazdelor a scăzut până la 2.50, după ce inițial era la 3.00. Și cotele pentru o eventuală remiză s-au modificat, urcând ușor până la 3.40.

Gladbach are una dintre cele mai slabe apărări din Bundesliga, cu 33 de goluri primite, însă Mainz nu excelează în atac, marcând de 23 de ori în 18 etape.

MAINZ – GLADBACH
Cote inițiale: 3.00 – 3.25 – 2.38
Cote actuale: 2.50 – 3.40 – 2.88

Iată mai jos cum arată acum cotațiile oferite de majoritatea caselor de pariuri online pentru acest meci. După cum se poate observa, nicio agenție nu a păstrat cota inițială pentru victoria celor de la Mainz.

bune

Sursă foto: n-tv.de

turborÎNCHIDE PARIUL ÎN ORICE MOMENT!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est, este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Aici poți închide pariul în orice moment cu ajutorul TURBO CASHOUT. Exemplu: ai pariat 10 lei pe acest meci, dar lucrurile nu sunt conform așteptărilor tale în prima repriză, echipa favorită fiind condusă. La Fortuna vei avea posibilitatea să încasezi înapoi o parte din suma pariată exact atunci când decizi tu. 


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate