Urmareste-ne

Archive

Tocmai acum s-a aflat. Un român a câștigat 84.000 de euro la pariuri. Era sa-l ”scoată” un meci!

Cel mai mare castig al anului trecut la pariuri sportive s-a dus catre un constantean, la inceputul lunii martie 2018. Și nu, nu este vorba despre celebrul parior din Constanța, întrucât acesta mizează doar la Superbet biletele pe care le postează pe rețelele de socializare. Este vorba despre un vecin de-ai lui care a jucat 19 meciuri pe un bilet.

Cel mai mare castig la pariuri în 2018

Acesta a mizat 200 de lei, o suma destul de importanta, pe 19 meciuri, de asemenea un numar semnificativ de evenimente. El a castigat 387.388,84 RON, adica aproximativ 84.000 EURO, fiin cel mai mare castig reusit de un roman anul acesta la pariuri sportive. Romanul este parior de peste 20 de ani si a mizat pe meciuri care „i se pareau sigure”. In aceeasi zi, el a mai pierdut un bilet de peste 220.000 RON!

„Era sa ma scoata un meci. Atletico Madrid am crezut ca nu va iesi. Ma scosese PAOK in aceeasi zi de la un alt bilet cu 220.000 lei castig, dar cu biletul asta am dat lovitura.Poate unora le plac masinile si investesc in asta. Mie imi place sa pariez. Este adrenalina, e miza importanta, pot spune ca parierea este tot un sport”, a spus norocorsul parior.

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii