Urmareste-ne

Archive

Top 10 cei mai pariați „soliști” de miercuri

Sursa foto: www.gmx.at

Într-o zi încărcată de evenimente, pariorii și-au îndreptat atenția spre prima etapă a anului din Serie A, dar și spre manșa tur din optimile de finală ale Cupei Spaniei. betmag.ro îți dezvăluie în continuare top 10 cei mai pariați „soliști” de miercuri.

Datorită cotei oferite la victorie, Lazio este favorita tuturor pariorilor, capitolnii fiind creditați cu 1.40 să treacă pe teren propriu de nou-promovata Carpi. Din același motiv, locul 2 este ocupat de posibila victorie a Valenciei împotriva Granadei, la o cotă de 1.65. Podiumul este completat de AC Milan, care se va duela pe teren propriu cu Bologna.

Deși are toți jucătorii de bază disponibili pentru acest meci, Napoli se află doar pe locul 4 în preferințele pariorilor, trupa lui Sarri având o cotă de 1.40 să o învingă pe Torino. Juventus, Benfica, Inter, Fiorentina și Sassuolo sunt celelalte formații pe care se pariază astăzi, în top făcându-și loc și o partidă de tenis, între Tomic și Stepanek, în care australianul este favorit.

rr

Sursa foto: www.gmx.at

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate