Urmareste-ne

Archive

Top 10 cei mai pariați „soliști” de sâmbătă

Sursă foto: sportclasic.ro

betmag.ro îți prezintă în continuare top 10 cei mai pariați „soliști” de sâmbătă la agențiile online licențiate în România. În cap de listă se află victoria lui Atletico Madrid împotriva celor de la Betis.

# Locul secund îi revine lui Juventus, echipă aflată în cursa pentru câștigarea unui nou titlu în Serie A. Pariorii trebuie să fie atenți însă, gazdele având mulți jucători indisponibili, îndeosebi în apărare.

# Cel de-al treilea loc este ocupata de Arsenal, care se va duela pe teren propriu cu Watford, echipă lisită de griji. Totuși, nici „tunarii” nu-și mai fac mari speranțe la titlu, singura opțiune viabilă în momentul de față părând locul secund, ocupat de rivala Tottenham

# Se pariază masiv și pe un meci de handbal în care este implicată HCM Baia Mare. Fetele noastre dau peste cea mai bună echipă din lume, Buducnost Podgorica, la care evoluează și Cristina Neagu.

# El Clasico nu lipsește de pe listă, pariorii mizând cu încredere pe 1 solist. Dacă va câștiga și acest duel, Barcelona se poate proclama drept noua campioană a Spaniei. În tur a fost 4-0 pentru catalani. 

solisti

Sursă foto: sportclasic.ro

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate